Zo snel mogelijk scheiden


Zo snel mogelijk scheiden? Kies voor online uit elkaar gaan!

Als je het besluit hebt genomen dat je partner en jij niet meer samen verder willen is het tijd om te scheiden. En dan het liefst zo snel mogelijk scheiden. Met Snel Samen Scheiden kan je al gescheiden zijn binnen drie tot vijf weken. Hoe? Online!

Met Snel samen scheiden regel je (bijna) het hele echtscheidingstraject online. Je kiest een pakket dat bij jullie situatie past. Ben je gehuwd met of zonder kinderen? Ongehuwd met of zonder kinderen? Alles is mogelijk, voor iedere situatie hebben wij een passend pakket. Ook als het gaat om bijvoorbeeld een samenlevingscontract. Pakketten hebben een vaste prijs. Zo staan jullie achteraf niet voor financiële verrassingen.

scheidingsprocedure

Eenvoudig scheiden met een pakket

Wij leveren de benodigde documenten. Die vul je zo snel mogelijk online alleen of samen met je partner in. Jullie maken ook samen de afspraken over bijvoorbeeld eventuele kinderen of een koophuis en zetten deze op papier. Kom je er alleen toch niet uit? Je krijgt bij Snel Samen Scheiden professionele en persoonlijke ondersteuning.

Hebben jullie alles ingevuld, dan controleren wij de processtukken. Daarna komen jullie één maal naar kantoor om alle documenten te ondertekenen. Wij dienen vervolgens het verzoek tot de echtscheiding in bij de rechtbank en zorgen na goedkeuring voor de inschrijving bij de gemeente.

online scheiding regelen

Zo snel mogelijk beginnen met een nieuwe start

Hoe vlot jullie gescheiden zijn hangt af van de tijd die jullie nemen om onderlinge afspraken te maken en de documenten in te vullen. Wil je vlug uit elkaar omdat het echt niet meer gaat of omdat je leven een heel andere weg ingeslagen is die je zo snel mogelijk wilt volgen, dan maak je vlot onderlinge afspraken. Als alle partijen het vlug met elkaar eens zijn hoeft scheiden geen lang en emotioneel traject te worden. Je wilt immers zo snel mogelijk beginnen met een nieuwe start.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek