Wie zijn wij


Wij helpen je om de scheiding zo snel, gemakkelijk en betaalbaar mogelijk te maken. Daarnaast ontvang je van ons de ondersteuning en begeleiding die je nodig bent. Onze online-diensten bieden wij via een vast tarief aan. Dus geen verborgen kosten achteraf. Wij zijn marktleider op het gebied van online-scheiden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar persoonlijke betrokkenheid is ook belangrijk.

Snel Samen Scheiden is een initiatief van Deskundig Scheiden. Wij zijn een enthousiast en bekwaam team van hoogopgeleide en gecertificeerde Scheidingsdeskundigen, advocaten, mediators en  juristen die je helpen met de afwikkeling van het hele online scheidingstraject. Wij werken snel en effectief, gebruiken heldere taal en houden van vaste lage prijzen. Ons team staat altijd voor je klaar.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Meppel, Hoogeveen en Assen

Onze specialisten hebben allen een juridische achtergrond met werkervaring in de topadvocatuur van Nederland. Al 20 jaar hebben wij ervaring met online scheiden. Jaarlijks helpen wij honderden stellen mensen om netjes te scheiden. Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Wij begrijpen dat als geen ander. Vooral de kinderen mogen niet de dupe worden van de scheiding. Om die reden hechten wij daarom veel waarde aan persoonlijke aandacht.

Wij zijn gemakkelijk telefonisch te bereiken via 085-4890372. Ook bent u van harte welkom op één van onze kantoren.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek