Wat kost scheiden


Wat kost scheiden?

Online scheiden is voordelig. Als het niet meer tussen jou en je partner botert en jullie zien ook geen manier om daar uit te komen is het beter om er voor te kiezen elk jullie eigen weg te gaan. Jullie besluiten dus om te gaan scheiden. Je kijkt eens op internet en komt veel tegenstrijdige informatie tegen als je zoekt naar de kosten voor een scheiding. Want wat kost scheiden?

Scheiden kan je zo duur maken als je zelf wilt. Als jullie bijvoorbeeld besluiten om onder begeleiding van een advocaat te scheiden dan gaat de meter lopen vanaf het moment dat jullie samen om de tafel gaan zitten. Soms kan het nodig zijn om met een advocaat te scheiden, bijvoorbeeld omdat jullie midden in een vechtscheiding zitten en er samen niet uit komen en een mediator ook geen hulp meer kan bieden. Maar als het niet nodig is, hoef je ook geen advocaat te vragen.

Overigens is een advocaat altijd even nodig bij een echtscheiding. Bij de wet in Nederland is het verplicht een advocaat het verzoek tot echtscheiding bij de rechtbank in te laten dienen. Maar verder kan de advocaat aan de zijlijn blijven staan.

kosten scheiding - wat kost scheiden

Wat kost scheiden bij Snel Samen Scheiden

Als jullie in goede harmonie uit elkaar kan gaan en goed samen afspraken kan maken is online uit elkaar gaan een prima oplossing voor jullie. Via Snel Samen Scheiden gaan jullie digitaal uit elkaar. Jullie hoeven slechts eenmalig naar één van onze kantoren te komen om alle stukken te ondertekenen. Je kan kiezen uit verschillende pakketten voor een scheiding. Deze staan op onze website en hebben allemaal een vaste prijs. Op die manier kom je nooit voor verrassingen achteraf te staan en weet je precies dat een scheiding kost.

online scheiding regelen

Vlot uit elkaar

Met Snel Samen Scheiden kan je alle formulieren online invullen en aan ons terug sturen. Als jullie vlot samen afspraken kunnen maken en alle formulieren invullen en aan ons terug sturen zorgen wij voor de rest, tot en met de inschrijving bij jullie gemeente als de rechtbank het verzoek tot scheiden heeft goedgekeurd. Binnen drie tot vijf weken kunnen jullie al gescheiden zijn.

Scheiden kost dus niet veel tijd en geld als jullie online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek