Wat kost een echtscheiding?


Wat kost een echtscheiding?

Wat voorheen een goed idee was blijkt nu toch een leven waarin je liever niet meer steeds bij elkaar bent. Jullie willen elk je eigen weg gaan en besluiten te scheiden. Maar wat kost een echtscheiding?

Om de vraag wat een echtscheiding kost te beantwoorden ga je eens op internet kijken. En schrikt al snel van de prijzen. Scheiden met een advocaat kost al snel 150 tot 200 euro per uur! Uiteraard wil je liever goedkoper uit elkaar, maar wel met persoonlijke en professionele begeleiding. Dan kies je voor Snel Samen Scheiden!

Snel scheiden online

Goedkoop online scheiden

Online uit elkaar gaan met Snel Samen Scheiden kost veel minder dan je denkt. De advocaat waarvan de uurprijs je liet schrikken blijft namelijk tijdens bijna het hele scheidingstraject aan de zijlijn staan. Alleen voor het indienen van het verzoek tot een echtscheiding is een advocaat nodig. Dit is verplicht in Nederland.

Wat kost een echtscheiding

Wat kost een echtscheiding pakket?

De rest regelen jullie online allemaal zelf. Jullie kiezen bij Snel Samen Scheiden het pakket dat het beste bij jullie situatie past, vullen alle aangeleverde documenten online en in jullie eigen tempo in. Wij controleren de stukken, waarna jullie één maal naar kantoor komen om alles te ondertekenen. Daarna dienen wij het verzoek voor echtscheiding in bij de rechtbank en verzorgen de inschrijving bij de gemeente als het verzoek goedgekeurd wordt. Jullie kunnen al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn! Online scheiden kost dus ook nog eens weinig tijd.

Goedkope scheiding online

Past goedkoop online scheiden bij jullie?

Weet je niet helemaal zeker of een online echtscheiding bij jullie situatie past? Dan kan je
ook eerst een online test doen via onze website. Dit kost niets. Daarmee ontdek je of je
online uit elkaar kan gaan of dat je toch beter met de hulp van een scheidingsdeskundige
kan scheiden. Bijvoorbeeld omdat de situatie heel complex is of omdat jij en je partner niet
meer met elkaar praten. Wij kunnen jullie een goede scheidingsdeskundige aandragen.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek