Snelle scheiding


Snelle scheiding?
Ga online uit elkaar!

Hebben jullie besloten dat het beter is om te scheiden? Jullie relatie vlot niet meer, het was niet meer zoals vroeger en jullie maken veel ruzie. Samen blijven is gewoon geen optie meer. Dan willen jullie het liefst een snelle scheiding. Hoe je dat doet? Door online uit elkaar te gaan via Snel Samen Scheiden!

Uit elkaar gaan is al lastig genoeg. Er moet veel geregeld worden, jullie moeten samen afspraken maken en geld en spullen moeten worden verdeeld. Dan zit je niet te wachten op een slepend echtscheidingstraject waar je voortdurend in de gaten moet houden of je niets vergeet. Je wilt een snelle scheiding waar zo veel mogelijk al voor je geregeld en uitgezocht is.

scheiding aanvragen online

Online scheiden

Door online uit elkaar te gaan maak je het jezelf makkelijker. Via Snel Samen Scheiden kies je voor een pakket dat het beste bij jullie situatie past. Dat pakket heeft een vaste prijs, dus jullie komen nooit voor verassingen achteraf te staan. Bovendien wordt alles aan jullie opgestuurd en is heel duidelijk wat je moet invullen en aanvragen. Op die manier vergeet je dus niets.

Snelle scheiding

Bijna alles digitaal

Wij sturen digitaal de formulieren die jullie moeten invullen op. Deze sturen jullie ingevuld terug, eventueel aangevuld met extra gevraagde stukken. Wij stellen de processtukken op die jullie nog een keer doornemen. Daarna komen jullie eenmalig naar kantoor om alles te ondertekenen. Wij hebben kantoren door heel Nederland, dus zit er altijd één bij jullie in de buurt. Wij sturen de stukken naar de rechtbank en als deze de echtscheiding heeft goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Snelle scheiding binnen vijf weken!

Een snelle scheiding is ook echt snel. Als jullie alles vlot invullen en terug sturen kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek