Snelle scheiding aanvragen


Snelle scheiding aanvragen?
Ga online uit elkaar!

Willen jullie snel uit elkaar? Als het besluit uit elkaar te gaan eenmaal genomen is willen jullie de scheiding het liefst zo snel mogelijk geregeld hebben. En zonder al te veel gedoe, want uit elkaar gaan is al lastig genoeg. Dan zit je niet te wachten op veel reisjes naar een kantoor waar je met een advocaat om de tafel zit om alles te regelen. Want daar hangt ook nog eens een prijskaartje aan.

Dus ga je online uit elkaar met Snel Samen Scheiden! Online uit elkaar gaan heeft veel voordelen.

snelle scheiding aanvragen

Beperk het kantoor bezoek

Ten eerste hoef je niet regelmatig naar kantoor om te overleggen. Omdat het grootste deel digitaal gedaan kan worden hoeven jullie slechts eenmalig naar één van onze kantoren te komen. Formulieren vullen jullie digitaal in, wij stellen de processtukken op en jullie kijken deze thuis na. Pas bij het zetten van de handtekening komen jullie een keer naar kantoor. Wij hebben kantoren door heel Nederland, dus is er altijd een kantoor bij jullie in de buurt.

Snel scheiden online

Snelle scheiding aanvragen

Als jullie alles ondertekend hebben zorgen wij er voor dat het verzoek voor de echtscheiding naar de rechtbank gestuurd wordt. In Nederland mag alleen een advocaat dit doen. Dit is ook de enige keer dat er een advocaat om de hoek komt kijken. De rest van het traject heb je deze niet nodig. En dat scheelt in de kosten voor de scheiding.

Als de rechter de echtscheiding goedkeurt zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Als jullie vlot afspraken kunnen maken, alles snel invullen en terug sturen kunnen jullie al binnen drie tot vijf welken uit elkaar zijn! Een snelle scheiding aanvragen doe je dus bij Snel Samen Scheiden! Neem direct contact met ons op of doe de gratis online test.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek