snelle procedure echtscheiding


Snelle procedure echtscheiding?

Ga online uit elkaar met Snel Samen Scheiden! Is jullie relatie stuk gelopen en wil je nu het liefst snel uit elkaar? Dan ben je op zoek naar een snelle procedure voor een echtscheiding. Die vind je in een online scheiding via Snel Samen Scheiden. Door online uit elkaar te gaan bespaar je tijd, een aantal reisjes naar een kantoor en kosten.

Via Snel Samen Scheiden ga je uit elkaar met een pakket. We hebben pakketten voor ongehuwden met kinderen, ongehuwden zonder kinderen, gehuwden zonder kinderen en gehuwden met kinderen. Er zit dus (bijna) altijd een pakket bij dat bij jullie situatie past. Twijfel je of je het juiste pakket hebt of wil je zeker weten dat online uit elkaar gaan bij jullie situatie past? Doe dan eerst de gratis online tekst op onze website.

snelle procedure echtscheiding

Snelle procedure echtscheiding met een pakket

Na het kiezen van het juiste pakket sturen wij de benodigde formulieren op, die jullie thuis invullen. Dat kan samen, maar ook apart van elkaar. Wij stellen aan de hand van die formulieren de processtukken op, die jullie nog één maal controleren en kijken of alles goed op papier is gezet. Bij akkoord komen jullie eenmalig naar kantoor, waar jullie alle stukken ondertekenen. Wij hebben kantoren door heel Nederland, er zit dus altijd een kantoor bij jullie in de buurt. Als alles ondertekend is sturen wij het verzoek voor de echtscheiding naar de rechtbank. Bij akkoord van de rechtbank zorgen wij voor de inschrijven van de scheiding bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Scheiden via internet

Mediator

Wil het allemaal niet helemaal vlotten of komen jullie halverwege het traject tot de conclusie dat jullie wel wat hulp kunnen gebruiken omdat het maken van afspraken niet vlot verloopt? Wij kunnen een goede mediator uit ons netwerk aanraden die jullie als neutrale partij helpt bij het oplossen van conflicten en bij het maken van afspraken.

Als jullie vlot afspraken kunnen maken en alles invullen en terug sturen kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek