Snelle echtscheiding


Snelle echtscheiding zonder gedoe? Ga online uit elkaar!

Als je eenmaal hebt besloten dat het beter is uit elkaar te gaan wil je het liefst een snelle echtscheiding zonder veel gedoe. De situatie is al lastig genoeg, jullie moeten veel regelen voor de toekomst en onderlinge afspraken maken. Als de emoties ook nog eens hoog op kunnen lopen is het beter dat jullie zo snel mogelijk je eigen weg gaan om de rust terug in huis te hebben.

Als je online uit elkaar gaat via Snel Samen Scheiden kan je binnen drie tot vijf weken al uit elkaar zijn. Digitaal scheiden is heel eenvoudig en er is geen advocaat nodig die jullie tijdens het hele traject volgt. Dat scheelt behoorlijk in de kosten!

Snelle echtscheiding online

Snelle echtscheiding met een pakket

Eerst kiezen jullie het pakket dat het beste past bij jullie situatie. Het maakt niet uit of jullie gehuwd of ongehuwd zijn, samen wel of geen kinderen hebben. Ieder pakket heeft een vaste prijs zodat jullie nooit voor verrassingen achteraf komen te staan.

Twijfelen jullie of online uit elkaar gaan iets voor jullie is? Op onze website kunnen jullie een gratis online test invullen om te kijken of deze manier van scheiden bij jullie past.

online echtscheiding aanvragen kosten

Digitaal uit elkaar

Hebben jullie het juiste pakket gekozen dan sturen wij de formulieren digitaal naar jullie toe. Deze vullen jullie in en sturen alles ook online weer terug. Wij stellen de processtukken op, jullie nemen deze nog een keer door om te kijken of jullie het eens zijn met alle afspraken. Daarna komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen. Wij hebben kantoren in veel grote plaatsen in Nederland. Is alles ondertekend dan dienen wij het scheidingsverzoek en alle stukken in bij de rechtbank. Na goedkeuring zorgen wij ook voor de inschrijving bij jullie gemeente.

Een snelle echtscheiding zonder gedoe of een hoog prijskaartje heb je met Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek