Snel scheiding regelen


Snel scheiding regelen?
Ga online uit elkaar met Snel Samen Scheiden!

Als jullie hebben besloten dat jullie willen scheiden wil je natuurlijk snel de scheiding regelen. Waarschijnlijk heeft het een tijdje geduurd voordat jullie tot deze beslissing kwamen, en nu het besluit eenmaal genomen is wil je niet dat de hele toch wel lastige situatie nog langer duurt. Dus hoe doe je dat, snel een scheiding regelen?

Dat doe je online via Snel Samen Scheiden! Online uit elkaar gaan is de snelste manier van scheiden. Bovendien is het voordeliger dan ’traditioneel’ scheiden.

snel scheiding regelen

Bijna geen advocaat

Dat komt omdat er alleen maar in het ‘staartje’ van het echtscheidingstraject een advocaat nodig is. Bij de Nederlandse wet is bepaald dat alleen een advocaat het verzoek tot scheiding in mag dienen bij de rechtbank. Belanden jullie niet in een vechtscheiding waarbij jullie er absoluut niet meer samen uit komen maar kunnen jullie nog goed samen door een deur om afspraken te maken? Dan is een advocaat verder niet nodig. En dat scheelt behoorlijk in de kosten voor de scheiding.

Snel scheiden online

Vaste prijs voor een pakket

De pakketten van Snel Samen Scheiden hebben een vaste prijs, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Hebben jullie het juiste pakket gekozen dan sturen wij de formulieren digitaal toe. Jullie vullen deze online in en sturen ze terug, aangevuld met eventuele extra benodigde stukken. Wij stellen de processtukken op. Bij akkoord van jullie komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren. Daar ondertekenen jullie alles. Wij dienen de processtukken in bij de rechtbank. Als de rechter het verzoek voor de scheiding goed keurt zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel uit elkaar!

Als jullie vlot afspraken kunnen maken en de formulieren snel invullen kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken gescheiden zijn. Snel een scheiding regelen doe je online bij Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek