Snel scheiden


Snel scheiden, hoe doe je dat?

Jullie hebben besloten dat het tijd is om uit elkaar te gaan. Leven samen gaat gewoon niet meer en jullie zijn helemaal toe aan een nieuw, eigen leven. Dan wil je snel scheiden. Hoe doe je dat?

Snel scheiden betekent vlot uit elkaar zonder het moeilijker te maken dan het al is. Je wilt het scheidingstraject doorlopen op de meest eenvoudige manier, zonder poespas en zonder een hoog prijskaartje. Dan ga je online uit elkaar met Snel Samen Scheiden!

Online uit elkaar gaan met Snel Samen Scheiden betekent een vlotte afhandeling met professionele en persoonlijke hulp. Dat doe je in zes stappen.

Snel scheiden

Snel scheiden in zes stappen

Eerst kies je een pakket dat bij jullie situatie past. Weet je niet goed welk pakket je moet kiezen? Doe dan de gratis online test op onze website.

Heb je een pakket gekozen, dan sturen wij digitaal alle documenten op die jullie vervolgens samen of afzonderlijk van elkaar invullen.

Wij verwerken deze gegevens en stellen de processtukken op zodat alles juridisch correct op papier staat.

Die processtukken kijken jullie vervolgens na om te zien of alle afspraken kloppen.

Is alles correct, dan komen jullie een keer naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen.

Ten slotte sturen wij de stukken naar de rechtbank en zorgen voor de inschrijving bij de gemeente als de echtscheiding is goedgekeurd.

Snel scheiden online

Hoe lang duurt snel scheiden?

De enige wachttijd bij online scheiden is de tijd die de rechtbank er over doet om het echtscheidingsverzoek te beoordelen. Dat duurt gemiddeld twee tot drie weken. Verder hangt het af van de snelheid waarmee jullie de documenten invullen. Als jullie samen vlot goede afspraken kunnen maken en alle documenten snel ingevuld en teruggestuurd hebben kunnen jullie al gescheiden zijn binnen drie tot vijf weken!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek