Snel scheiden zonder advocaat


Snel scheiden zonder advocaat?
Ga online uit elkaar!

Als jullie besloten hebben uit elkaar te gaan willen jullie dat het liefst op een vlotte, eenvoudige manier doen. Scheiden is al ingewikkeld genoeg, de emoties kunnen hoog oplopen en er moet veel geregeld worden. Bovendien kan er een stevig prijskaartje aan hangen, zie je als je eens zoekt op internet. Dat komt vooral door de advocaat die je in de arm zou moeten nemen. Maar moet dat eigenlijk wel, een advocaat vragen het echtscheidingstraject te begeleiden?
Nee, je kan prima uit elkaar gaan zonder een advocaat, zeker als jullie onderling goede afspraken kunnen maken. Alleen in het staartje van het traject is een advocaat verplicht, maar verder kan je prima zonder advocaat uit elkaar. Hoe gaat dat, snel scheiden zonder advocaat?

Snel scheiden zonder advocaat

Online snel scheiden zonder advocaat

Als je online uit elkaar gaat met Snel Samen Scheiden ga je scheiden aan de hand van een pakket. Dit pakket heeft een vaste prijs. Alle benodigde formulieren vul je online in en stuur je aan ons terug. Wij stellen de processtukken op, jullie nemen deze nog een keer door en komen eenmalig naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen.

Snel Samen Scheiden

Vaste prijs

Pas daarna komt de advocaat even om de hoek kijken. Het is bij de Nederlandse wet namelijk verplicht dat een advocaat de stukken indient bij de rechtbank. Dit zit al bij de prijs van het pakket inbegrepen, dus je komt achteraf niet voor een financiële verrassing te staan. Als de rechtbank de echtscheiding goedkeurt zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden. Als jullie de formulieren vlot invullen en terug sturen kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn!

Snel scheiden zonder advocaat doe je dus online met Snel Samen Scheiden! Bij ons ga je snel, soepel en professioneel uit elkaar.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek