Snel scheiden online


Uit elkaar gaan doe je snel met online scheiden

Als je hebt besloten uit elkaar te gaan wil je dat het liefste op een vlotte en goedkope manier doen. Scheiden is al ingewikkeld genoeg, daar kan je geen complex echtscheidingsproces bij gebruiken. Daarom kies je voor snel scheiden online!

Met Snel Samen Scheiden ga je op een eenvoudige manier uit elkaar zonder advocaat. Je regelt online namelijk alles zelf.

snel scheiden online

Het juiste pakket

De eerste stap is het kiezen van een pakket dat het beste bij jullie situatie past. Twijfel je of snel online scheiden bij jullie past? Dan kan je kosteloos een test doen op onze website. Blijkt snel online uit elkaar gaan niet de beste keuze? Dan kunnen we jullie doorverwijzen naar een scheidingsdeskundige die jullie door het echtscheidingstraject loodst.

 

Scheiden via internet

Uit elkaar gaan met persoonlijke begeleiding

Kies je wel voor snel online scheiden en heb je het juiste pakket gevonden, dan sturen we alle benodigde documenten op. Deze vullen jullie digitaal samen of apart in. Ook zorgen jullie voor de benodigde uittreksels van bijvoorbeeld de gemeente. Wij controleren alle stukken, waarna jullie één maal op kantoor komen om alles te ondertekenen. Vervolgens dienen wij het verzoek tot de echtscheiding in bij de rechtbank en zorgen voor de inschrijving bij de gemeente als het verzoek is goedgekeurd. Hebben jullie tijdens het traject toch behoefte aan persoonlijke en professionele begeleiding, dan kunnen jullie altijd een beroep doen op één van de medewerkers van Snel Samen Scheiden.

Als jullie alle documenten vlot ingevuld en opgestuurd hebben, voorzien van de juiste uittreksels, dan kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken gescheiden zijn!

Snel Samen Scheiden

Goedkoop online uit elkaar gaan

In het echtscheidingstraject is alleen voor het indienen van een verzoek tot echtscheiding een advocaat nodig. Je hoeft dus geen uren overleg en bemiddeling te betalen. Dat maakt online scheiden niet alleen snel, maar ook nog eens aanzienlijk goedkoper dan ’traditioneel’ scheiden.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek