Snel scheiden met kind


Snel scheiden met kind? Bij Snel Samen Scheiden kan het!

Al een tijdje loopt de relatie niet meer echt lekker, en jullie hebben besloten dat het beter is uit elkaar te gaan. Dat willen jullie het liefst snel en soepel doen zonder een ingewikkeld echtscheidingstraject, onbegrijpelijke formulieren en vaktaal waar je geen touw aan vast kunt knopen. En om het nog lastiger te maken, hebben jullie samen een kind.

Jullie hebben even op internet gezocht en zijn tot de conclusie gekomen dat je online eenvoudig uit elkaar kan gaan. Maar kan je online ook snel scheiden met kind?

snel scheiden online

Online snel scheiden met kind

Zeker kan je online uit elkaar als je samen één of meerdere kinderen hebt! Bij Snel Samen Scheiden kan je kiezen uit verschillende pakketten, waaronder het pakket ‘ongehuwd met kinderen‘ en ‘gehuwd met kinderen‘. Laatste is overigens ook geschikt voor geregistreerde partners. Afspraken maken jullie onderling in een echtscheidingsconvenant. Afspraken over het kind of de kinderen maken jullie in een ouderschapsplan. Een ouderschapsplan is verplicht als jullie samen kinderen hebben.

Snel scheiden met kind

Wat is een ouderschapsplan?

In een ouderschapsplan staan afspraken over de verzorging en opvoeding van jullie kind of kinderen. Die afspraken gaan over verschillende zaken. Er staat bijvoorbeeld in hoe jullie de kinderen hebben betrokken bij het opstellen van het ouderschapsplan en hoe jullie de zorg en opvoeding verdelen. Ook wordt er een omgangsregeling beschreven, en hoe en hoe vaak jullie informatie delen over de kinderen. Ten slotte staat er in het plan hoe jullie samen beslissingen nemen over belangrijke onderwerpen zoals de schoolkeuze, en hoe jullie de kosten voor zorg en opvoeding verdelen.

Snel Samen Scheiden

Binnen drie tot vijf weken gescheiden met een kind

Als jullie samen tot goede afspraken over jullie kind of kinderen kunnen komen is online uit elkaar gaan de beste, snelste en meest voordelige manier. Bij Snel Samen Scheiden kunnen jullie desgewenst ook persoonlijke begeleiding krijgen als de afspraken toch een beetje spaak lopen of als jullie vragen hebben.

Bij Snel Samen Scheiden kunnen jullie soepel en vlot uit elkaar zijn binnen drie tot vijf weken!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek