Snel scheiden kosten


Uit elkaar gaan?
Maar wat gaat snel scheiden kosten?

Als jullie besloten hebben te scheiden is het tijd voor het starten van het echtscheidingstraject. Nu de kogel door de kerk is wil je ook het liefst zo snel mogelijk uit elkaar. Je gaat eens zoeken op internet naar de beste manier om snel uit elkaar te gaan en raakt bijna verdwaald in een oerwoud van tarieven en mogelijkheden. Terwijl je het liefst dadelijk een antwoord wilt op de vraag ‘wat gaat snel scheiden kosten‘.

Scheiden en betalen in termijnen

Transparante kosten bij Snel Samen Scheiden

Bij Snel Samen Scheiden zijn wij heel transparant in de kosten. Bij ons ga je online uit elkaar aan de hand van het pakket dat het beste bij jullie past. Dat pakket heeft een vaste prijs zodat je altijd weet waar je aan toe bent en achteraf niet voor een financiële verrassing komt te staan. Omdat jullie (bijna) alles zelf online regelen wordt die prijs niet gehinderd door bijvoorbeeld advocatenkosten of intensieve begeleiding. Uiteraard kan je altijd terecht bij één van de professionals van Snel Samen Scheiden als je vragen hebt of advies wilt.

online scheiding regelen

Scheiden in zes eenvoudige stappen

Scheiden doe je in zes eenvoudige stappen. Je kiest het pakket dat het beste bij jullie situatie past en vervolgens vullen jullie alle door ons gestuurde formulieren in. Wij verwerken de gegevens, waarna we de conceptstukken naar jullie sturen. Jullie kijken deze na. Als jullie akkoord zijn komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen. Wij hebben kantoren door heel Nederland, dus er zit altijd een locatie bij jullie in de buurt. Na ondertekening sturen wij alle stukken naar de rechtbank. Als deze zijn goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving bij jullie gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Met Snel Samen Scheiden kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn tegen een zeer voordelig tarief!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek