Snel scheiden Amsterdam


Online scheiden

Goedkoop en snel scheiden in Amsterdam

Wil je snel en goedkoop online scheiden van je partner? Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in het verzorgen van een snelle afwikkeling. Kun je goed communiceren met je partner? Dan is een scheiding binnen een maand of twee, in sommige gevallen zelfs in enkele weken, gemakkelijk te regelen.

omgang en contact met kinderen

Scheiding aanvragen in Amsterdam?

Regel het online! Vandaag de dag hoef je niet meer langs dure echtscheidingsadvocaten en mediators. Tegenwoordig kun je bijna de gehele scheiding online regelen. Wij helpen je om de scheiding zo snel, gemakkelijk en betaalbaar mogelijk te maken. Daarnaast streven we naar een nette manier van scheiden. Helemaal als er kinderen bij betrokken zijn. Je wilt immers geen onnodige (emotionele) schade en rompslomp.

Wat kost een scheiding in Amsterdam?

Een echtscheiding is nooit leuk. Niet voor jou en ook niet voor jouw partner. Bovendien wil je ten alle tijden een vechtscheiding voorkomen. Als je het hebt over de kosten van een scheiding kijk je altijd verder dan de investering. Bij ons kun je goedkoop scheiden. De meeste zaken kun je namelijk bij ons online regelen. Hiermee bespaar jij tijd, geld en energie.

Houd rekening met de volgende kostenpost als je van plan bent om te scheiden:

Optioneel kunnen daar nog de volgende kosten bijkomen:

  • kosten van een mediator
  • kosten voor het opvragen van uittreksels
  • advieskosten (bijvoorbeeld van een belastingconsulent, accountant of fiscalist)

De meeste rechtsbijstandverzekeringen sluiten echtscheidingsprocedures uit. Soms worden wel de kosten van een mediator vergoed. Voor lagere inkomens is gesubsidieerde rechtsbijstand mogelijk voor zowel een mediator als een advocaat. Wil je weten wat onze tarieven zijn? Bekijk hier de pakketten van online scheiden.

Snel scheiden Amsterdam

Wij zijn de online echtscheidingsadvocaat in Amsterdam

Wil je weten of je in aanmerking voor het snel online scheiden? Doe hier de gratis online scheiden test. Zo weet je binnen enkele minuten of online scheiden iets voor je is. De test bestaat uit acht simpele vragen. Mocht je de uitslag anders uitvallen, verwijzen je graag door naar www.deskundigscheiden.nl. Hier kun je terecht voor meer begeleiding en advies.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek