Snel en goedkoop scheiden


Snel en goedkoop scheiden

De snelste en goedkoopste manier om te scheiden

Om ervoor te zorgen dat een scheiding snel en correct verloopt, is het belangrijk dat je nog in goed contact staat met je ex-partner. Dat klinkt wellicht tegenstrijdig, want de meeste mensen willen snel alles regelen omdat de verhouding verstoord is. Wanneer je er samen echter niet uitkomt, kan een scheiding veel langer duren. Wanneer beide partijen een advocaat inschakelen zal het proces in de meeste gevallen veel langer duren. De rechter zal dan namelijk beide partijen moeten horen voordat hij een uitspraak kan doen. Bovendien ontvangen jullie beide rekeningen van de advocaten die vaak op uurtarief betaald moeten worden. Dit valt in de meeste gevallen veel hoger uit dan wanneer je de scheiding online regelt tegen een all-in tarief.

goedkoop scheiden

Zo snel kun je scheiden

Snel en goedkoop scheiden? Natuurlijk wil je een scheiding zo snel mogelijk achter de rug hebben, het is natuurlijk geen fijne periode dus alles kan maar beter zo snel mogelijk geregeld zijn. Een online scheiding duurt, inclusief de uitspraak van de rechtbank, ongeveer 4 weken. Daarvoor moeten alle omstandigheden wel optimaal zijn. Wanneer je samen in goed overleg uit elkaar gaat en samen met ons alle afspraken kunt vastleggen in een convenant, kan de scheiding snel aangevraagd worden. Wij zorgen ervoor dat alle afspraken juridisch juist zijn, zodat het verzoek zo snel mogelijk kan worden ingediend bij de rechtbank en de procedure zo spoedig mogelijk afgewikkeld kan worden.

snel scheiden van je partner

Wij maken een scheiding niet moeilijker dan het is

  • In eigen tempo aan je scheiding werken
  • Wij stellen het echtscheidingsconvenant voor jullie op
  • Telefonische hulp door jullie casemanager
  • Op werkdagen binnen 24 uur antwoord op je vraag
  • Getipt worden op mogelijke financiële of fiscale voordelen
  • Jullie afspraken juridisch gecheckt door onze advocaten
  • Alles voor een all-in tarief
  • De gehele procedure snel geregeld, meestal binnen 4 weken
Scheiden online - Online scheiding aanvragen

Snel en goedkoop online scheiden

Waar je je ook in Nederland bevindt, een snelle online scheiding kan je gemakkelijk aanvragen door het pakket te kiezen dat op jullie situatie van toepassing is. Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen jullie altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek