Scheidingsadvocaat Leeuwarden


Snel en goedkoop scheiden in Leeuwarden

Een scheidingsadvocaat is niet nodig als jullie er nog samen uit kunnen komen. Online scheiden is de manier om snel en goedkoop te scheiden. Dat betekent wel dat je nog goed met elkaar kunt communiceren. Een scheiding kan bij SnelSamenScheiden al binnen een maand geregeld zijn. Als jullie alle stukken verzamelen maken wij een convenant. Na indiening bij de rechtbank duurt het 2 weken tot er een echtscheidingsbeschikking is.

scheiding aanvragen leeuwarden

Scheiding aanvragen in Leeuwarden

De hele procedure wordt online geregeld. Je kunt alles vanuit huis doen. Wij helpen je om alles zo snel en goedkoop mogelijk te regelen, maar wel met de grootste zorg voor een goed resultaat.

Vooral als er kinderen in het spel zijn, maak je samen duidelijke en vooral praktisch uitvoerbare afspraken en wij leggen deze vast in een ouderschapsplan.

Wat kost een Scheiding in Leeuwarden

Bij ons is het duidelijk wat een scheiding kost. Je kiest een pakket en eventueel de extra optie alimentatieberekening en dan weet je precies wat je kwijt bent aan de scheiding.Wat zit er allemaal bij voor dat geld:

  • De kosten rechtbank (griffierecht)
  • Kosten Advocaat
  • Kosten echtscheidingsconvenant

Bij ons geen verborgen kosten. Als je een pakket kiest dat bij je situatie past, dan is voor dat bedrag alles geregeld.

Wij doen geen zaken op toevoeging.

online echtscheiding deskundige

Wij zijn de online echtscheiding deskundige in Leeuwarden

Wil je weten of je in aanmerking komt voor snel samen scheiden? Doe hier de gratis online scheiden test. Zo weet je binnen enkele minuten of online scheiden iets voor je is. De test bestaat uit acht simpele vragen. Mocht de uitslag anders uitvallen, dan verwijzen je graag door naar www.deskundigscheiden.nl. Hier kun je terecht voor meer begeleiding en advies.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek