Scheidingsadvocaat Emmen


Scheidingsadvocaat in Emmen

Een succesvolle scheiding vraagt om duidelijkheid, structuur en overleg. Snel duidelijkheid krijgen hoe jullie er financieel voor staan. Wie kan in het huis blijven wonen. Er komt een ouderschapsplan en natuurlijk een duidelijke en uitgebreide alimentatieberekening waar ook bezittingen en schulden in worden meegenomen. Wij sturen de stukken op naar de rechtbank zodat de scheiding uitgesproken wordt.  De rechtbank controleert het convenant en het ouderschapsplan. Je hoeft niet in de rechtbank te verschijnen. Binnen 2 á 3 weken ontvang je de echtscheidingsbeschikking.

Scheiding regelen online

Scheiding aanvragen in Emmen

Scheiden of uit elkaar gaan… Je wilt dit op een goede manier doen. Maar wat moet er allemaal geregeld worden? De scheidingsadvocaat in Emmen vind voor elk vraagstuk een passende oplossing. Zo kunnen jullie beginnen aan de nieuwe start van jullie leven. Online scheiden kun je in je eigen tijd en op je eigen tempo doen. Dit is ook zo uniek aan de werkwijze van Snel Samen Scheiden. Hoe sneller alles ingevuld en opgestuurd is, hoe eerder de scheiding afgerond is. Nadat je een pakket op maat gekozen hebt, krijgen jullie een e-mail waar wij om gegevens en documenten vragen. Je vult samen met je partner de gegevens in en je levert de documenten aan die wij nodig hebben. Vervolgens stellen wij een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan op en zorgen wij ervoor dat jullie goed en netjes uit elkaar kunnen gaan.

Wat kost een scheiding in Emmen?

De meeste zaken kun je bij ons online regelen. Hiermee bespaar jij tijd, geld en energie. De meeste rechtsbijstandverzekeringen sluiten echtscheidingsprocedures uit. Soms worden wel de kosten van een mediator vergoed. Voor lagere inkomens is gesubsidieerde rechtsbijstand mogelijk voor zowel een mediator als een advocaat. Wil je weten wat onze tarieven en voorwaarden zijn? Bekijk hier de pakketten van online scheiden.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek