Scheidingsadvocaat Drachten


Scheidingsadvocaat in Drachten

Een succesvolle scheiding vraagt om duidelijkheid, structuur en overleg. Snel duidelijkheid krijgen hoe jullie er na de scheiding financieel voor komen te staan is van groot belang. Wie kan in het huis blijven wonen? Hoe ziet de inhoud van het ouderschapsplan eruit? Wat is de stand van zaken met betrekking tot bezittingen en schulden? Dit alles moet eerst in kaart worden gebracht. Jullie vullen je wensen in en wij zorgen voor het opstellen van een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan. Deze sturen wij -nadat jullie akkoord zijn met de inhoud- naar de rechtbank zodat de scheiding uitgesproken wordt.

Scheiding aanvragen in Drachten

Scheiden of uit elkaar gaan… Je wilt dit op een goede manier doen. Maar wat moet er allemaal geregeld worden? Wij vinden voor elk vraagstuk een passende oplossing. Zo kunnen jullie beginnen aan de nieuwe start van jullie leven. Online scheiden kun je in je eigen tijd en op je eigen tempo doen. Dit is ook zo uniek aan de werkwijze van Snel Samen Scheiden. Hoe sneller alles ingevuld en opgestuurd is, hoe eerder de scheiding afgerond is. Nadat je een pakket op maat gekozen hebt, krijgen jullie een e-mail waar wij om gegevens en documenten vragen. Je vult samen met je partner de gegevens in en je levert de documenten aan die wij nodig hebben voor het opstellen van een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan. De scheidingsadvocaat in Drachten zorgt ervoor te zorgen dat jullie goed en netjes uit elkaar kunnen gaan.

Wat kost een scheiding in Drachten

Online scheiden is de goedkoopste en snelste vorm van scheiden, goedkoper dan wanneer je een advocaat of een mediator inschakelt. Jullie bepalen zelf waar je wel of geen behoefte aan hebt. De meeste rechtsbijstandverzekeringen sluiten echtscheidingsprocedures uit. Soms worden wel de kosten van een mediator vergoed. Voor lagere inkomens is gesubsidieerde rechtsbijstand mogelijk voor zowel een mediator als een advocaat. Wil je weten wat onze tarieven zijn? Bekijk hier de pakketten van online scheiden.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek