Scheidingsadvocaat Assen


Scheidingsadvocaat in Assen

Als je uit elkaar gaat, dan moet er veel gebeuren. Aan de ene kant moeten er belangrijke beslissingen genomen worden. Aan de andere kant staan de emoties dat vaak in de weg. Hoe sneller alles ingevuld en opgestuurd is, hoe eerder de scheiding afgerond is. Het is wel belangrijk om alles grondig en naar waarheid in te vullen. Daarbij zijn wederzijds respect en goede onderlinge communicatie belangrijke factoren. De scheidingsadvocaat in Assen stuurt de stukken op naar de rechtbank zodat de scheiding uitgesproken wordt.

Scheiding aanvragen in Assen

Je kiest zelf een pakket op maat, zodat je niet te veel betaalt en precies krijgt wat jullie nodig hebben om op een goede manier uit elkaar te gaan. Online scheiden kun je in je eigen tijd en in je eigen tempo doen. Dit is ook zo uniek aan de werkwijze van Snel Samen Scheiden. Hoe sneller alles ingevuld en opgestuurd is, hoe eerder de scheiding afgerond is. De rechtbank controleert het convenant en het ouderschapsplan. Je hoeft niet in de rechtbank te verschijnen. Binnen 2 á 3 weken ontvang je de echtscheidingsbeschikking.

Wat kost een scheiding in Assen?

Online scheiden is de snelste en goedkoopste vorm van scheiden, goedkoper dan wanneer je een advocaat of een mediator inschakelt. Jullie bepalen zelf waar je wel of geen behoefte aan hebt. De meeste rechtsbijstandverzekeringen sluiten echtscheidingsprocedures uit. Soms worden wel de kosten van een mediator vergoed. Voor lagere inkomens is gesubsidieerde rechtsbijstand mogelijk voor zowel een mediator als een advocaat. Wil je weten wat onze tarieven zijn? Bekijk hier de pakketten van online scheiden.

 

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek