scheiding Rotterdam


Scheiding Rotterdam?
Maak het jezelf makkelijk!

Wordt jullie relatie getekend door miscommunicatie, ruzie of juist lange periodes van zwijgen en komen jullie er met een mediator niet uit? Dan kan scheiden de beste oplossing zijn, zodat jullie elk je eigen weg kunt gaan. Willen jullie een scheiding in Rotterdam aanvragen? Maak het jezelf dan niet te moeilijk en kies voor online uit elkaar gaan!

Een online scheiding in Rotterdam regel je via Snel Samen Scheiden. Met ons ga je soepel en snel door het echtscheidingstraject zodat jullie vlot uit elkaar zijn. Dat kan al binnen drie tot vijf weken!

Snel scheiden

Met pakket

De eerste stap is het kiezen van een pakket van onze website. Wil je er zeker van zijn dat online scheiden bij jullie past? Doe dan eerst de gratis online test op onze website. Blijkt dat je beter kunt kiezen voor een andere manier van uit elkaar gaan, dan adviseren wij graag een echtscheidingsdeskundige uit ons netwerk.

Digitaal invullen

Nadat jullie een pakket hebben gekozen sturen wij formulieren die jullie invullen. Die sturen jullie terug, eventueel met aanvullende stukken. Aan de hand van de formulieren stellen wij de processtukken op. Thuis lezen jullie deze nog een keer door en bij akkoord komen jullie naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen. Hierna hoeven jullie ook niet meer naar een kantoor van Snel Samen Scheiden te komen.

Na de ondertekening sturen wij alle stukken naar de rechtbank. Deze bekijkt de stukken, en bij akkoord ontvangen wij bericht. Wij verzorgen de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Scheiding Rotterdam

Persoonlijke begeleiding

Blijkt tijdens het traject dat jullie samen geen afspraken kunnen maken, bijvoorbeeld omdat er ruzie ontstaat? Geef dat bij ons aan en wij zorgen voor een mediator. Samen met de mediator praten jullie over waar jullie niet uitkomen, zodat er een oplossing gevonden kan worden en de afspraken gemaakt kunnen worden. Daarna zetten jullie de online scheiding in Rotterdam voort.

Online scheiding Rotterdam

Maak het jezelf niet te moeilijk bij een scheiding in Rotterdam en ga online uit elkaar met Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek