Scheiding regelen


Een scheiding regelen? Zo gaat dat

Als jullie besloten hebben uit elkaar te gaan komt er veel op jullie af. Spullen die jullie moeten verdelen en vragen die je samen moet beantwoorden. Want naar wie gaan de kinderen, wie blijft er in het huis wonen, wie mag de huisdieren houden? Een scheiding regelen, daar komt veel bij kijken.

De eerste stap is het open en eerlijk naar elkaar zijn zodat jullie allebei op hetzelfde punt staan en vanaf die plek samen afspraken kunnen maken. Hebben jullie kinderen? Laat de kinderen dan ook op tijd weten dat jullie gaan scheiden en betrek ze bij de afspraken die gemaakt worden. Gehoord worden is heel belangrijk voor kinderen, dus luister goed naar hun mening. Een scheiding zet ook hun leven op de kop.

scheiding regelen

Digitaal scheiding regelen

De volgende stap is het in gang zetten van de officiële scheiding. Als jullie samen goede afspraken kunnen maken en vlot uit elkaar willen gaan is online scheiden de beste optie. Met Snel Samen Scheiden regelen jullie alles digitaal en hoeven jullie maar één keer op kantoor te komen om een handtekening te zetten.

scheiding aanvragen

Vlot uit elkaar

Eerst kiezen jullie op onze website het best passende pakket. Ieder pakket heeft een vaste prijs zodat jullie nooit voor verrassingen achteraf komen te staan. Wij sturen vervolgens de benodigde formulieren digitaal toe. Jullie vullen alles in, vragen eventueel aanvullende stukken aan en sturen alles terug. Wij stellen vervolgens de processtukken op die jullie nog een keer controleren voor akkoord. Is alles in orde dan komen jullie naar kantoor om de papieren te onderteken. Wij dienen de stukken in bij de rechtbank. Na akkoord van de rechtbank zorgen wij ook voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Een scheiding regelen via Snel Samen Scheiden is dus heel eenvoudig. Bovendien gaat het snel: binnen drie tot vijf weken kunnen jullie al gescheiden zijn! Neem direct contact op.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek