Scheiding regelen waar beginnen


Je wilt uit elkaar
Maar een scheiding regelen, waar beginnen?

Als het niet meer vlot tussen jou en je partner en jullie relatie wordt getekend door miscommunicatie, ruzie of lange stiltes kan het tijd zijn om uit elkaar te gaan. Als jullie beide je eigen weg weer kiezen geeft dat meer rust en ontspanning en kan je weer genieten van het leven. Als je wilt scheiden moet er veel geregeld worden. Dus een scheiding regelen, waar te beginnen?

Scheiding regelen waar beginnen

Echtscheidingstraject starten

De eerste stap is het starten van een echtscheidingstraject. Als jullie snel uit elkaar willen en in goed overleg afspraken kunnen maken is online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden ideaal voor jullie. Bij ons kies je voor een pakket dat het beste bij jullie situatie past. Ieder pakket heeft een vaste prijs zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bovendien gaat deze vorm van uit elkaar gaan snel. Binnen drie tot vijf weken kunnen jullie al gescheiden zijn! Twijfelen jullie of online uit elkaar gaan bij jullie situatie past? Op onze website kan je een test doen zodat jullie kunnen zien of dit de beste vorm van uit elkaar gaan is in jullie situatie.

online scheiding regelen

Vlot uit elkaar

Als je de eerste stap genomen hebt is de rest gemakkelijk. Jullie vullen de formulieren in die wij toegezonden hebben. Dat kunnen jullie samen doen of apart. Alles kan online terug gestuurd worden, waarna wij de processtukken opmaken. Jullie controleren die stukken en wanneer alles akkoord is komen jullie eenmalig naar een kantoor van Snel Samen Scheiden. Dit is ook de enige keer dat jullie naar een kantoor hoeven te komen, De rest gaat online.

Als jullie alles ondertekend hebben dienen wij de processtukken in bij de rechtbank. Als deze zijn goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Daarna zijn jullie officieel gescheiden.

Uit elkaar? Dat regel je soepel en eenvoudig met Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek