Scheiding online regelen


Scheiding online regelen?
Snel Samen Scheiden is de oplossing!

Als het niet meer botert tussen je partner en jou is het beter de relatie te beëindigen. Uit elkaar gaan is vaak de beste oplossing om weer rust in en controle over je leven te krijgen. Online uit elkaar gaan is de snelste en meest voordelige manier om te scheiden. Maar hoe doe je dat, een scheiding online regelen?

Een scheiding online regelen doe je met een paar muisklikken. Op onze website staat een aantal pakketten waar je uit kan kiezen. We hebben pakketten voor gehuwden en ongehuwden, voor mensen met en zonder kinderen. Twijfel je of een scheiding online regelen bij jullie situatie past? Doe dan eerst de gratis test op onze website!

Scheiding regelen online

Scheiden met een vast pakket

Past het bij jullie en hebben jullie het juiste pakket gevonden? Wij sturen de formulieren die jullie digitaal in moeten vullen online toe. Na het invullen sturen jullie alles digitaal terug, eventueel aangevuld met extra opgevraagde stukken. Aan de hand daarvan stellen wij de processtukken op, die jullie nog een keer doorlezen. Is alles akkoord? Dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen. Wij hebben kantoren in veel grote steden verspreid over Nederland.

Snel Samen Scheiden

Vlotte online scheiding

Alles ondertekend? Wij dienen het verzoek tot echtscheiding in bij de rechtbank. Dit mag alleen gedaan worden door een advocaat. Is het verzoek goedgekeurd dan zorgen wij voor de inschrijving bij jullie gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Een scheiding online regelen gaat niet alleen makkelijk, het is ook nog eens voordelig omdat er pas helemaal aan het einde van het traject even een advocaat nodig is en jullie verder alles zelf kunnen regelen. Alle pakketten hebben een vaste prijs, dus jullie weten vooraf waar jullie aan toe zijn.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek