Scheiding online aanvragen


Scheiding online aanvragen
Eenvoudig met Snel Samen Scheiden

Het vlot al een tijdje niet meer binnen jullie relatie en jullie besluiten uit elkaar te gaan. Dat willen jullie het liefst zo snel mogelijk doen, en er moet geen duur prijskaartje aan hangen. Dus kiezen jullie er voor om online uit elkaar te gaan. Maar hoe doe je dat, een online scheiding aanvragen?

Heel eenvoudig via de website van Snel Samen Scheiden! Op onze site staan verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Voor (bijna) iedere situatie hebben we een passend pakket. Twijfel je of online uit elkaar gaan iets voor jullie is of weet je niet zeker welk pakket je moet kiezen? Op onze website kun je een gratis online test doen om te kijken of deze manier van scheiden bij jullie past en welk pakket je dan het beste kan kiezen.

scheiding online aanvragen

Vaste prijs

Ieder pakket heeft een vaste prijs. Op die manier weten jullie altijd waar je aan toe bent en komen er geen onverwachte kosten achteraf. Een scheiding kan al lastig genoeg zijn, dan zit je niet te wachten op onaangename (financiële) verrassingen.

Alles digitaal

Hebben jullie het juiste pakket gekozen dan sturen wij digitaal alle formulieren toe. Deze vullen jullie online in en sturen ze aan ons terug. Als we alle formulieren en andere gevraagde stukken binnen hebben stellen wij de processtukken op voor het aanvragen van de scheiding bij de rechtbank. Deze sturen we eerst nog een keer naar jullie zodat jullie alles door kunnen nemen. Klopt het? Dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om de stukken te ondertekenen.

Hoe werkt online scheiden

Snel uit elkaar

Daarna dienen wij de stukken in bij de rechtbank. De rechter beoordeelt jullie aanvraag. Als de rechter de aanvraag goed keurt zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden!

Als jullie alle formulieren vlot invullen en terug sturen kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken gescheiden zijn! Een scheiding online aanvragen is dus niet alleen voordelig, het gaat ook nog eens heel snel.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek