Scheiding Nijmegen


Scheiding Nijmegen?
Ga online uit elkaar via Snel Samen Scheiden!

Als jullie besloten hebben uit elkaar te gaan is de eerste stap genomen en wordt het tijd voor de tweede stap: het kiezen van een echtscheidingstraject. De aanloop naar de beslissing was al lastig genoeg, jullie zitten niet te wachten op een complex en slepend echtscheidingstraject. Ook hoeft er wat jullie betreft geen stevig prijskaartje aan te hangen. Jullie wonen in Nijmegen of omgeving en gaan daar op zoek naar de beste manier van uit elkaar gaan.

Dan kiezen jullie voor een online scheiding in Nijmegen! Online uit elkaar gaan heeft veel voordelen. Het is voordelig, je weet precies waar je (financieel) aan toe bent en het heeft een duidelijk stappenplan, zodat je niet bang hoeft te zijn iets te vergeten of over het hoofd te zien.

Scheiden Nijmegen

Vaste prijzen

Je begint met het kiezen van een pakket via Snel Samen Scheiden. Twijfelen jullie of online uit elkaar gaan wel bij jullie situatie past of weet je niet goed welk pakket je moet kiezen? Doe dan eerst de gratis online test op onze website. Alle pakketten hebben een vaste prijs. Hebben jullie vragen? Je kan ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen.
De rest wijst zich allemaal vanzelf. Jullie vullen de toegestuurde formulieren in en sturen deze online terug, daarna controleren jullie thuis de processtukken.

Als alles akkoord is komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren. Wij hebben kantoren door heel Nederland. Dus ook bij een scheiding in Nijmegen is er een kantoor in de buurt.

scheiding Nijmegen

Alles voor jullie geregeld

Na ondertekening regelen wij de rest voor jullie. Wij sturen de stukken naar de rechtbank. Als de rechter het verzoek tot echtscheiding heeft goedgekeurd zorgen wij ook voor de inschrijving bij jullie gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel uit elkaar.

Een online scheiding in Nijmegen is dus voordelig, vlot en eenvoudig.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek