Scheiding Middelburg


Scheiding Middelburg?
Ga online uit elkaar via Snel Samen Scheiden!

Wonen jullie in Middelburg of omgeving en hebben jullie besloten een scheiding aan te vragen? Een scheiding in Middelburg aanvragen gaat heel eenvoudig als jullie kiezen voor online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden. Daarvoor hoeven jullie maar één keer naar kantoor, de rest regelen jullie allemaal via de computer.

Een online scheiding in Middelburg heeft veel voordelen. Je bent geen tijd en reiskosten kwijt aan een aantal ritten naar kantoor. Daarnaast is het echtscheidingstraject helemaal voor jullie uitgestippeld, zodat je zeker weet dat je niets vergeet. Mocht je vragen hebben, dan is er altijd iemand van Snel Samen Scheiden die deze voor je beantwoord. Persoonlijk contact behoort dus ook gewoon tot de mogelijkheden. Daarnaast ga je uit elkaar met een pakket. Dat pakket heeft een vaste prijs, dus je weet altijd waar je financieel aan toe bent.

Scheiding Middelburg

Voordelige scheiding Middelburg

Bovendien is online uit elkaar gaan voordelig omdat je bijna geen gebruik hoeft te maken van een advocaat. Alleen in het laatste deel van het traject komt er even een advocaat in beeld. Dit komt omdat het bij de Nederlandse wet bepaald is dat alleen een advocaat het verzoek voor een echtscheiding in mag dienen bij de rechtbank. Niemand anders mag dit doen. Omdat de advocaat verder aan de zijlijn blijft staan heb je dus ook niet het bijbehorende prijskaartje.

snel scheiding regelen

Vlot uit elkaar

Als jullie een pakket hebben gekozen sturen wij de formulieren naar jullie toe. Wij hebben een pakket voor gehuwden met kinderen en gehuwden zonder kinderen, voor ongehuwden zonder kinderen en ongehuwden met kinderen. Jullie vullen alles online in, sturen het terug en wij stellen de processtukken op. Daarna controleren jullie deze en komen vervolgens eenmalig naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen.

Wij sturen de stukken naar de rechtbank en als deze alles heeft goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden. Dat kan al binnen drie tot vijf weken zijn! Een scheiding in Middelburg is dus niet alleen voordelig, het is ook nog eens vlot en soepel.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek