Scheiding Maastricht


Scheiding Maastricht
Met Snel Samen Scheiden gaan jullie soepel uit elkaar

Wordt de relatie tussen jou en je partner getekend door lange stiltes, miscommunicatie en ruzie, en dromen jullie van een leven alleen. Praten helpt niet meer, de relatie is echt voorbij. Dan is het tijd om uit elkaar te gaan zodat jullie beide een nieuw leven op kunnen bouwen.

De tijd rond de scheiding is een lastige tijd. Emoties kunnen hoog oplaaien, jullie moeten veel regelen en afspraken maken over de verdeling van de spullen. Hebben jullie samen een koopwoning, dan moeten jullie beslissen wat daarmee gedaan wordt. En hebben jullie samen kinderen? Dan moeten daar speciale afspraken over gemaakt worden, zoals over bij wie de kinderen gaan wonen, hoeveel alimentatie er betaald moet worden en hoe jullie elkaar op de hoogte houden van de (school)prestaties.

snelle scheiding aanvragen

De eerste stap

Zie je op tegen het echtscheidingstraject omdat je niet weet waar je moet beginnen en bang bent belangrijke dingen te vergeten? Ga dan online uit elkaar met Snel Samen Scheiden. Via Snel Samen Scheiden ga je uit elkaar aan de hand van een pakket.

Scheiding Maastricht

Soepele scheiding Maastricht

Dat pakket selecteren jullie op de website. Wil je er zeker van zijn dat online uit elkaar gaan bij jullie past? Doe dan eerst de gratis online test op de website. Past het bij jullie, dan zie je ook dadelijk welk pakket je kunt kiezen. Je volgt de instructies die worden toegestuurd en vult alle formulieren in. Wij stellen de processtukken op die jullie nog een keer doornemen voor akkoord. Daarna komen jullie een keer naar kantoor om alles te ondertekenen. Wij sturen vervolgens de stukken naar de rechtbank.

Als de rechtbank akkoord heeft gegeven verzorgen wij de inschrijving bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Ook een scheiding in Maastricht doe je via Snel Samen Scheiden. Je gaat soepel en vlot uit elkaar, en kunt binnen twee tot drie weken al gescheiden zijn.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek