Scheiding Lelystad


Scheiding Lelystad?
Ga vlot uit elkaar met Snel Samen Scheiden!

Jullie hebben besloten te scheiden. Dat was een zware beslissing. Nu die eenmaal genomen is moeten jullie uitzoeken voor welk scheidingstraject jullie kiezen. Jullie willen het liefst scheiden in de buurt van jullie woonplaats, dus zoeken jullie naar een scheiding in Lelystad. Als je zoekt op internet kom je allerlei manieren van scheiden tegen. Meestal zie je daar woorden als ‘advocaat’ en ‘mediation’ bij staan. Maar daar zitten jullie helemaal niet op te wachten. Jullie willen snel en eenvoudig uit elkaar zonder dat daar een stevig prijskaartje aan hangt.

Dus kiezen jullie er voor om online uit elkaar te gaan via Snel Samen Scheiden. Online uit elkaar gaan betekent dat je bijna alles thuis via de computer kunt regelen, en maar één keer naar een  kantoor hoeft te komen.

Scheiding Lelystad

Pakket voor iedere situatie

Het traject begint met het kiezen van het pakket dat het beste bij jullie situatie past. Twijfel je of online uit elkaar gaan wel bij jullie past? Doe dan eerst de gratis online test op onze website. Blijkt dat dit niet bij jullie past dan raden we graag een echtscheidingsprofessional uit ons netwerk aan zodat jullie onder begeleiding gaan scheiden.

Goedkope scheiding online

Bijna alles online

Hebben jullie het pakket gekozen, dan sturen wij de formulieren digitaal toe die jullie in moeten vullen. Deze sturen jullie, eventueel aangevuld met extra stukken, online aan ons terug, waarna wij de processtukken opstellen. Deze nemen jullie nog een keer goed door, en komen bij akkoord naar één van onze kantoren. Wij hebben kantoren door het hele land, dus zit er altijd één in de buurt voor een scheiding in Lelystad. Jullie zetten de handtekening onder de documenten en wij zorgen er voor dat deze naar de rechtbank worden gestuurd. Is de rechtbank akkoord met de scheiding, dan schrijven wij deze in bij de gemeente.

Vlotte scheiding in Lelystad

Een scheiding in Lelystad regel je eenvoudig via Snel Samen Scheiden. Als jullie alle formulieren vlot invullen kunnen jullie al binnen twee tot drie weken uit elkaar zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek