Scheiding Leiden


Scheiding Leiden aanvragen zonder gedoe?
Ga online uit elkaar via Snel Samen Scheiden

Gaan jullie scheiden en wonen jullie in Leiden of omgeving? Liever wil je uit elkaar zonder veel gedoe. De beslissing uit elkaar te gaan was al lastig genoeg. Dan zit je niet te wachten op een ingewikkeld traject.

Online scheiden past dan goed bij jullie. Als je online uit elkaar gaat heb je weinig gedoe. In plaats daarvan ga je een duidelijk traject in waar je niet steeds naar een kantoor hoeft om te overleggen of formulieren in te vullen. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de verdeling van de spullen, wie er in het huis blijft wonen als jullie samen een woning hebben en welke afspraken gemaakt worden over de kinderen.

Willen jullie zeker weten dat online uit elkaar gaan bij jullie en de situatie past? Vul dan de gratis online test in op onze website. Aan de hand van de uitkomst zien jullie of online uit elkaar gaan bij jullie past en zo ja, welk pakket jullie het beste kunnen kiezen. Is online uit elkaar gaan niet de juiste keuze? Dan raden wij graag een scheidingsadvocaat uit ons netwerk aan.

Flitsscheiding aanvragen

Alles digitaal

Wij sturen de formulieren digitaal naar jullie toe, deze vullen jullie in en sturen het terug. Wij stellen de processtukken op, die jullie thuis nog een keer nazien en daarna op kantoor ondertekenen. Dit is ook de enige keer dat jullie naar een kantoor hoeven te komen. Wij hebben kantoren door heel Nederland. Ook bij jullie zit er één in de buurt. Wij sturen de stukken aan de rechtbank en bij akkoord zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Scheiding Leiden

Mediator scheiding Leiden

Komen jullie er tijdens het invullen van de formulieren achter dat het maken van afspraken toch niet lukt, bijvoorbeeld omdat er veel miscommunicatie is of misverstanden spelen? Dan raden wij graag een mediator aan uit ons netwerk. Met een mediator gaan jullie om de tafel. In een aantal gesprekken dringen jullie door tot de kern van het probleem om op die manier tot een oplossing te komen. Een mediator is altijd onpartijdig en deelname is vrijwillig.

Scheiding Leiden aanvragen? Dat doe je online bij Snel Samen Scheiden.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek