Scheiding Leeuwarden


Scheiding Leeuwarden?
Ga online uit elkaar!

Hebben jullie besloten te scheiden, wonen jullie in Leeuwarden en omgeving en zitten jullie niet te wachten op veel ritjes naar een kantoor? Dan gaan jullie online uit elkaar via Snel Samen Scheiden! Een online scheiding in Leeuwarden is snel, voordelig en eenvoudig.

Via Snel Samen Scheiden kiezen jullie een pakket dat het beste bij jullie situatie past. We hebben pakketten voor gehuwden met kinderen en gehuwden zonder kinderen, voor ongehuwden zonder kinderen en ongehuwden met kinderen. Twijfelen jullie of online uit elkaar gaan wel bij jullie past? Doe dan eerst de gratis online test op onze website.

Scheiding Leeuwarden

Traditioneel uit elkaar

Past online uit elkaar gaan niet bij jullie, bijvoorbeeld omdat jullie helemaal niet meer met elkaar praten en het maken van afspraken lastig wordt? Dan kunnen wij een ’traditioneel’ scheidingstraject met een professional aanraden uit ons netwerk.

Bijna alles digitaal

Als jullie een pakket hebben gekozen sturen wij de benodigde formulieren digitaal aan jullie op. Deze vullen jullie in en sturen alles terug, eventueel aangevuld met extra gevraagde stukken. Als jullie vragen hebben staat er altijd iemand klaar om jullie verder te helpen.

Na het terug sturen van de formulieren stellen wij de processtukken op. Deze nemen jullie nog een keer door en kijken of alle afspraken correct omschreven staan. Is alles akkoord dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen. Wij hebben kantoren door heel Nederland.

Goedkope scheiding online

Snelle scheiding Leeuwarden

Daarna sturen wij alles op aan de rechtbank. Is deze akkoord dan zorgen wij er voor dat de echtscheiding wordt ingeschreven bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Een scheiding in Leeuwarden is niet alleen eenvoudig, het gaat ook snel. Kunnen jullie goed afspraken maken en vullen jullie de formulieren vlot in dan kunnen jullie binnen drie tot vijf weken al gescheiden zijn. Daarnaast hebben onze pakketten een vaste prijs. Jullie weten dus altijd waar je financieel aan toe bent.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek