Scheiding Hoogeveen


Scheiding Hoogeveen?
Ga online uit elkaar via Snel Samen Scheiden!

Soms komt er een moment in een relatie dat jullie samen besluiten dat het beter is uit elkaar te gaan. Jullie relatie wordt getekend door ruzies en miscommunicatie, en dat is op de langere termijn heel vermoeiend. Ieder je eigen weg gaan is beter. Wonen jullie in Hoogeveen of omgeving en willen jullie een scheiding aanvragen? Doe dat dan online!

Online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden heeft veel voordelen. Je hoeft niet steeds naar kantoor te komen voor overleg maar doet alles vanuit je eigen omgeving. Bovendien komt er maar heel even een advocaat om de hoek kijken, dus ben je met een online scheiding in Hoogeveen veel goedkoper uit dan met een ’traditionele’ scheiding.

 

scheiding Hoogeveen

Wanneer heb je een advocaat nodig?

Bij de Nederlandse wet is het verplicht dat een advocaat de processtukken indient bij de rechtbank. Niemand anders mag dit doen. Daarom heb je dus tijdens het echtscheidingstraject altijd even een advocaat nodig. Als jullie er verder samen goed uitkomen en in goede overeenstemming afspraken kunnen maken is een advocaat verder nergens nodig. En dat scheelt in de kosten.

Goedkope scheiding online

Scheiding Hoogeveen met een pakket

Je hoeft maar één keer naar kantoor te komen als je online een scheiding aanvraagt. Eerst kiezen jullie via de website het pakket dat het beste bij jullie situatie past. Wij sturen de formulieren die jullie invullen en terug sturen. Daarna stellen wij de processtukken op, jullie kijken deze nog een keer na en komen dan naar kantoor om alles te ondertekenen. Wij hebben kantoren door heel Nederland, ook als je in Hoogeveen woont zit er een kantoor bij jullie in de buurt. Hebben jullie alles ondertekend dan sturen wij het verzoek tot scheiden naar de rechtbank. Na goedkeuring door de rechter schrijven wij de echtscheiding in bij de gemeente. Vanaf dat moment zijn jullie officieel gescheiden.

Als jullie vlot samen afspraken kunnen maken zijn jullie binnen drie tot vijf weken al gescheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek