Scheiding gespreid betalen


Scheiding gespreid betalen
Financiële flexibiliteit bij Snel Samen Scheiden

Een scheiding brengt al genoeg stress en verandering met zich mee, en de financiële aspecten kunnen deze last nog verzwaren. Bij Snel Samen Scheiden begrijpen we dat flexibiliteit essentieel is, vooral als het gaat om de financiële kant van een scheiding. Daarom zijn we de eerste aanbieder in Nederland die een online scheiding via gespreid betalen mogelijk maakt.

Transparantie vanaf het begin

Voordat we ingaan op de mogelijkheid om een scheiding gespreid te betalen, is het belangrijk te weten dat we vaste prijspakketten aanbieden. Dit betekent dat jullie van tevoren op de hoogte zijn van de kosten, zonder onaangename verrassingen achteraf. Deze transparantie biedt rust in een vaak roerige periode.

Scheiden op afbetaling

Pakketten voor diverse situaties

Elke scheiding is uniek, daarom bieden we vaste pakketten die zijn afgestemd op verschillende omstandigheden:

  1. Beëindiging samenleving zonder kinderen: Dit pakket is ideaal voor stellen zonder minderjarige kinderen die hun scheiding snel en betaalbaar willen regelen.
  2. Beëindiging samenleving met kinderen: Voor stellen met minderjarige kinderen, waarbij we extra aandacht besteden aan de belangen van de kinderen en de complexiteit van de situatie.
  3. Gehuwd zonder kinderen: Gehuwde stellen zonder minderjarige kinderen kunnen hun scheiding snel en voordelig afronden met dit pakket.
  4. Gehuwd met kinderen: Dit pakket is ontworpen voor gehuwde stellen met minderjarige kinderen, waarbij we zowel de belangen van de ouders als die van de kinderen serieus nemen.
Scheiding gespreid betalen

Online scheiding gespreid betalen

De mogelijkheid tot gespreid betalen geeft jullie de flexibiliteit die nodig is wanneer de kosten van de scheiding niet in één keer kunnen worden voldaan. Dit is ideaal als het totaalbedrag nét even niet uitkomt, en het stelt jullie in staat om de kosten van de scheiding in jullie eigen tempo te dragen.

Hoe werkt het?

Bij Snel Samen Scheiden maken we gebruik van CreditClick, een moderne manier van betalen. Deze service stelt jullie in staat om het volledige bedrag in termijnen te voldoen, met een maandbedrag dat aansluit bij jullie financiële situatie.


Vrijblijvende offerte en flexibiliteit

Voordat jullie beslissen om de scheiding gespreid te betalen, vragen jullie eerst een vrijblijvende offerte aan. Pas na het akkoord van de opdracht kunnen jullie kiezen voor direct betalen of betalen in termijnen. Zo behouden jullie de volledige controle over de financiële afwikkeling van de scheiding.

Bij Snel Samen Scheiden begrijpen we dat een scheiding niet alleen een emotionele, maar ook een financiële impact heeft. Gespreid betalen is een service die we bieden om deze last te verlichten en jullie de ruimte te geven om de scheiding op financieel gebied op een beheersbare manier af te handelen.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek