Scheiding Den Haag


Scheiding in Den Haag lastig?
Niet als jullie online uit elkaar gaan!

Hebben jullie besloten dat het beter is dat jullie uit elkaar gaan omdat jullie relatie niet meer het gouden randje heeft dat het vroeger had? Dan komt er veel op je af. Een nieuwe woonruimte zoeken, geld en spullen verdelen, afspraken maken rond eventuele kinderen. Het laatste waar je dan op zit te wachten is een ingewikkeld scheidingstraject waarin je alles zelf uit moet zoeken en regelen.

Kies bij een scheiding in Den Haag daarom voor online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden.

Scheiding Den Haag

Afspraken maken

Online uit elkaar gaan scheelt je veel hoofdbrekens. Omdat je bij ons met een pakket uit elkaar gaat hoef je zelf bijna niets meer uit te zoeken. Het enige dat je zelf moet doen zijn afspraken maken rond de scheiding en eventueel aanvullende stukken aanvragen.

Scheiding Den Haag eenvoudig met pakket

Heb je het pakket uitgezocht dat het beste bij jullie situatie past, dan sturen wij de formulieren digitaal naar jullie toe. Deze vullen jullie in en vragen eventuele extra stukken op. Daarna sturen jullie alles online aan ons terug. Aan de hand van de formulieren stellen wij de processtukken op, die onder andere het scheidingsconvenant bevatten en eventueel het ouderschapsplan als jullie kinderen hebben. De stukken lezen jullie nog een keer door. Is alles akkoord, dan komen jullie naar één van onze kantoren om een handtekening onder de stukken te zetten. Ook voor een scheiding in Den Haag zit er een kantoor bij jullie in de buurt.

scheiden wat moet ik regelen

Ondertekend naar de rechtbank

Is alles ondertekend dan zorgen wij er voor dat de stukken naar de rechtbank gestuurd worden. De rechtbank beoordeeld de stukken en is alles akkoord, dan zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Willen jullie een scheiding in Den Haag zonder veel gedoe?

Kies dan voor online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek