Scheiding Delft


Scheiding Delft
Dat doe je online!

Wil jij scheiden van je partner maar hebben jullie beide geen zin in veel gedoe? Een echtscheiding kan rommelig zijn, er moet veel geregeld worden en je bent bang dat je iets over het hoofd ziet. Bovendien hangt er een prijskaartje aan. Of zijn dat allemaal vooroordelen?

Bijna geen advocaat nodig

Als je online uit elkaar gaat met Snel Samen Scheiden wordt het hele echtscheidingstraject netjes voor jullie uitgezet. Je gaat uit elkaar aan de hand van een pakket. Dit pakket heeft een vaste prijs. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. Bovendien komt er (bijna) geen advocaat bij kijken, wat behoorlijk scheelt in de kosten. Een scheiding aanvragen in Delft doe je dus bij Snel Samen Scheiden.

Echtscheiding Eindhoven online regelen

Gratis test

Eerst kiezen jullie een pakket dat het beste bij jullie situatie past. We hebben een pakket voor gehuwden met kinderen, ongehuwden met kinderen, ongehuwden zonder kinderen en gehuwden met kinderen. Wil je zeker weten of online uit elkaar gaan bij jullie situatie past? Doe dan de gratis test op onze website.

Mediator

Je vult alle formulieren online in en stuurt deze aan ons. Het is daarbij wel belangrijk dat jullie goede onderlinge afspraken kunnen maken. Verloopt de communicatie stroef en komen jullie er samen niet uit? Dan kunnen wij een mediator uit ons netwerk aanraden. Ook in de omgeving van Delft zit een mediator die aan de hand van gesprekken tot de kern van het probleem door dringt, waarna jullie tot een oplossing kunnen komen. Mediation is op vrijwillige basis. Het voorkomt vaak dat een echtscheiding uitloopt op een vechtscheiding.

Scheiding Delft

Complete ontzorging bij jullie scheiding in Delft

Wij maken aan de hand van de formulieren de processtukken op. Deze nemen jullie nog een keer door. Is alles akkoord, dan ondertekenen jullie de stukken en sturen wij de processtukken naar de rechtbank. Dit is ook het enige moment dat er even een advocaat nodig is. Niemand anders dan een advocaat mag namelijk de stukken bij de rechtbank indienen. Is de rechtbank akkoord, dan zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Willen jullie een snelle en voordelige scheiding in Delft? Ga dan online uit elkaar met Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek