Scheiding Breda


Scheiding Breda aanvragen?
Doe dat online!

Hebben jullie besloten dat het beter is dat jullie uit elkaar gaan? Bijvoorbeeld omdat de relatie getekend wordt door miscommunicatie, omdat jullie niet meer met elkaar praten of omdat je niet meer van elkaar houdt. Dan wil je het liefst zo snel mogelijk uit elkaar zonder veel gedoe, zodat jullie vlot een eigen leven op kunnen bouwen.

Omdat jullie in Breda of omgeving wonen willen jullie een scheiding in Breda aanvragen. Als je zoekt op internet komt vaak het woord ‘advocaat’ voorbij. Dat klinkt ingewikkeld en als iets waar een fors prijskaartje aan hangt… Liever wil je wat eenvoudiger uit elkaar.

Online uit elkaar

Dus vraag je online een scheiding in Breda aan! Online uit elkaar gaan met Snel Samen Scheiden gaat vlot, is voordelig en je hoeft maar één keer naar een kantoor te komen. De rest regel je allemaal thuis.

scheiding Breda

Vaste prijzen

Je gaat uit elkaar aan de hand van een pakket. Dit pakket heeft een vaste prijs, dus je hebt geen financiële verrassingen achteraf. Wij sturen de formulieren toe die jullie invullen en digitaal aan ons terug sturen. De processtukken stellen wij op, jullie  nemen deze thuis nog een keer goed door. Als jullie het overal mee eens zijn komen jullie eenmalig naar een kantoor om alles te ondertekenen, Daarna sturen wij de stukken op naar de rechtbank. Is de rechtbank akkoord, dan zorgen wij voor de inschrijving van de scheiding bij de gemeente.

Goedkope scheiding online

Onderling afspraken maken

Belangrijk voor een online scheiding in Breda is dat jullie samen goed afspraken kunnen maken. Lukt dit niet, bijvoorbeeld omdat er sprake is van miscommunicatie of hardnekkig zwijgen? Dan raden wij graag een mediator aan uit ons professionele netwerk. Samen met de mediator gaan jullie om de tafel. In gesprekken dringen jullie door tot de kern van het probleem, zodat de onderhandelingen weer worden vlot getrokken. De mediator is een neutrale partij en draagt geen oplossingen aan. Die moeten vanuit jullie zelf komen. Mediation is altijd vrijwillig, in tegenstelling tot het maken van afspraken via de rechtbank als jullie er samen niet uitkomen en de echtscheiding ontaard in een vechtscheiding.

Scheiding in Breda aanvragen?

Met Snel Samen Scheiden ga je soepel door het echtscheidingstraject!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek