Scheiding Almere


Scheiding Almere
Maak het jezelf makkelijk en ga online uit elkaar!

Hebben jullie besloten dat het beter is dat jullie gaan scheiden, bijvoorbeeld omdat de relatie niet meer dat gouden randje heeft van vroeger? Dan ga je eens op internet zoeken naar de beste manier om uit elkaar te gaan. Je komt al snel woorden als ‘afspraken’ en ‘advocaat’ tegen. Dat klinkt ingewikkeld. Maar is scheiden wel echt zo ingewikkeld?

Uit elkaar gaan gaat soepel als jullie kiezen voor Snel Samen Scheiden. Bij ons gaan jullie online uit elkaar aan de hand van een pakket. Wonen jullie in Almere en omgeving? Ook een online scheiding in Almere is eenvoudig.

scheiding aanvragen Almere

Gratis test

Je kiest het pakket dat het beste bij jullie situatie past van onze website. Wil je eerst zeker weten dat  een online scheiding in Almere wel bij jullie past? Doe dan de gratis online test op onze website en kijk of dit goed voor jullie werkt, of dat je toch beter ’traditioneel’ uit elkaar kunt gaan. Wij adviseren jullie dan graag een echtscheidingsdeskundige uit ons netwerk die jullie door het traject loodst.

Bijna alles online

Na de keuze voor een pakket sturen wij digitaal formulieren naar jullie. Deze vullen jullie in en sturen ze online aan ons terug. Het is hierbij wel belangrijk dat jullie samen goede afspraken kunnen maken. Deze afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Hierin staan onder meer de afspraken over de verdeling van geld en spullen, maar ook over de afspraken die jullie rond bijvoorbeeld eventuele kinderen hebben gemaakt. Deze worden apart vastgelegd in een ouderschapsplan.

Scheiding Almere

Processtukken

Aan de hand van de formulieren stellen wij de processtukken op. Deze sturen wij jullie toe zodat jullie alles nog een keer door kunnen nemen. Is het akkoord, dan komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om een handtekening te zetten. Ook voor een scheiding in Almere hebben we een kantoor in de buurt.

Na het akkoord sturen wij de stukken naar de rechtbank. Is de rechtbank ook akkoord, dan zorgen wij er voor dat de scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente.

Een scheiding in Almere?

Maak het jezelf niet te moeilijk en ga online uit elkaar via Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek