Scheiding Alkmaar


Eenvoudige scheiding Alkmaar?
Ga online uit elkaar!

Hebben jullie besloten dat het beter is dat jullie gaan scheiden? Nu dat besluit eenmaal genomen is willen jullie graag zo snel mogelijk door het echtscheidingstraject. De keuze te gaan scheiden was al lastig genoeg, dan zitten jullie niet te wachten op een tijdverslindend en duur echtscheidingstraject.

Dus kiezen jullie voor een online scheiding in Alkmaar. Online scheiden betekent dat je eenvoudig uit elkaar gaat tegen een voordelige prijs. Zijn jullie vlot met het invullen en terug sturen van de formulieren, dan kunnen jullie al binnen twee tot drie weken uit elkaar zijn!

snelle scheiding aanvragen

Pakket scheiding Alkmaar

De eerste stap is het kiezen van een pakket van onze website. Twijfelen jullie of online uit elkaar gaan wel goed bij jullie situatie past of wil je zeker weten dat je het goede pakket kiest? Doe dan de gratis online test op onze website.

Allen online invullen

Hebben jullie het juiste pakket gekozen dan sturen wij de formulieren die jullie moeten invullen toe. Eventueel moet je ook nog wat aanvullende stukken opvragen en meesturen. Samen vullen jullie alles in en maken onderlinge afspraken over bijvoorbeeld de verdeling van de spullen en het vermogen. Staat alles goed op papier dan sturen jullie het online aan ons terug.

Echtscheiding Alkmaar

Inschrijving bij gemeente

Wij stellen de processtukken op aan de hand van de aanvullende stukken en de formulieren. Deze stukken lezen jullie thuis nog een keer door. Is alles akkoord, dan komen jullie naar één van onze kantoren om een handtekening te zetten. Vervolgens sturen wij de processtukken op naar de rechtbank. Is de rechtbank akkoord met jullie echtscheiding, dan zorgen wij er voor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente.

Willen jullie een scheiding in Alkmaar aanvragen? Maak het jezelf niet moeilijk en ga online uit elkaar met Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek