Scheiding aanvragen


Scheiding aanvragen lastig?
Niet bij Snel Samen Scheiden!

Beschuldigingen vliegen over en weer, er wordt met deuren geslagen, of misschien zeggen jullie juist helemaal geen woord meer tegen elkaar. De relatie is spaak gelopen, en jullie komen tot de conclusie dat het beter is dat ieder zijn of haar eigen weg gaat. Jullie willen een scheiding aanvragen.

Je gaat eens zoeken op internet en verdrinkt bijna in alle informatie over het aanvragen van een echtscheiding. Als je vervolgens ook nog schrikt van het prijskaartje dat er aan een scheiding kan hangen zien jullie het helemaal niet meer zitten.

scheiding aanvragen

Eenvoudig scheiding aanvragen

Gelukkig is er een eenvoudige en relatief goedkope oplossing. Jullie kunnen namelijk ook een online scheiding aanvragen. Dat werkt heel eenvoudig, er komt nauwelijks een dure advocaat bij kijken en jullie hoeven maar één keer naar een kantoor van Snel Samen Scheiden te komen om alle stukken te ondertekenen.

Duurzaam scheiden

Bij Snel Samen Scheiden verloopt het scheidingstraject volledig digitaal, waardoor jullie geen lange autoritten hoeven te maken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook motorbrandstof, wat bijdraagt aan een verminderde CO2-uitstoot. Door online te scheiden, kunnen jij en je ex-partner alles op jullie eigen tijd en tempo regelen, zonder de noodzaak van fysieke afspraken op locatie.

Daarnaast hecht Snel Samen Scheiden veel waarde aan duurzaamheid en het verminderen van afval. Dit betekent bijvoorbeeld dat we papierverbruik en inkttoners tot een minimum beperken, wat gunstig is voor het milieu en de planeet. Zo is een online scheiding ook nog eens heel duurzaam!

Scheiden kosten

Scheiding betalen in je eigen tempo

Bij het aanvragen van een scheiding bieden wij bij Snel Samen Scheiden de mogelijkheid tot gespreid betalen, dankzij onze samenwerking met CreditClick. Deze flexibele betaaloptie stelt je in staat om de kosten van de scheiding in je eigen tempo af te lossen, zonder dat je direct het volledige bedrag hoeft te betalen. Met CreditClick kun je de financiële lasten van de scheiding spreiden over meerdere maanden, zodat het beter aansluit bij jouw financiële situatie. Op die manier kun je de scheiding aanvragen zonder je zorgen te maken over een grote eenmalige betaling en kun je de kosten op een comfortabele manier beheren.

online scheiding regelen

Hoe werkt een online scheiding aanvragen

Bij Snel Samen Scheiden ga je uit elkaar in zes eenvoudige stappen. Het traject start met het kiezen van een pakket dat goed bij jullie situatie past. Twijfelen jullie? Vul dan de gratis online test op onze website in! Daaruit komt of online scheiden wel bij jullie past en welk pakket jullie het beste kunnen kiezen.

Wij sturen jullie digitaal de documenten toe die jullie invullen. Ook staat duidelijk beschreven welke aanvullende stukken jullie mee moeten sturen. Wij maken de processtukken op, jullie kijken deze nog een keer na en vervolgens komen jullie één maal naar kantoor om alle stukken te ondertekenen. Wij sturen alles naar de rechtbank en zorgen voor de inschrijven van de echtscheiding bij de gemeente als alles rond is.

Binnen drie tot vijf weken uit elkaar

Een scheiding aanvragen is dus helemaal niet ingewikkeld. Met Snel Samen Scheiden kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek