Scheiding aanvragen


Scheiding aanvragen lastig? Niet bij Snel Samen Scheiden!

Beschuldigingen vliegen over en weer, er wordt met deuren geslagen, of misschien zeggen jullie juist helemaal geen woord meer tegen elkaar. De relatie is spaak gelopen, en jullie komen tot de conclusie dat het beter is dat ieder zijn of haar eigen weg gaat. Jullie willen een scheiding aanvragen.

Je gaat eens zoeken op internet, en verdrinkt bijna in alle informatie over het aanvragen van een echtscheiding. Als je vervolgens ook nog schrikt van het prijskaartje dat er aan een scheiding kan hangen zien jullie het helemaal niet meer zitten.

scheiding aanvragen

Eenvoudig scheiding aanvragen

Gelukkig is er een eenvoudige en relatief goedkope oplossing. Jullie kunnen namelijk ook een online scheiding aanvragen. Dat werkt heel eenvoudig, er komt nauwelijks een dure advocaat bij kijken en jullie hoeven maar één keer naar een kantoor van Snel Samen Scheiden te komen om alle stukken te ondertekenen.

online scheiding regelen

Hoe werkt een online scheiding aanvragen

Bij Snel Samen Scheiden ga je uit elkaar in zes eenvoudige stappen. Het traject start met het kiezen van een pakket dat goed bij jullie situatie past. Twijfelen jullie? Vul dan de gratis online test op onze website in! Daaruit komt of online scheiden wel bij jullie past en welk pakket jullie het beste kunnen kiezen.

Wij sturen jullie digitaal de documenten toe die jullie invullen. Ook staat duidelijk beschreven welke aanvullende stukken jullie mee moeten sturen. Wij maken de processtukken op, jullie kijken deze nog een keer na en vervolgens komen jullie één maal naar kantoor om alle stukken te ondertekenen. Wij sturen alles naar de rechtbank en zorgen voor de inschrijven van de echtscheiding bij de gemeente als alles rond is.

Binnen drie tot vijf weken uit elkaar

Een scheiding aanvragen is dus helemaal niet ingewikkeld. Met Snel Samen Scheiden kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek