Scheiding aanvragen Rotterdam


Scheiding aanvragen Rotterdam
Dat doe je vlot online!

Wonen jullie in Rotterdam of omgeving en willen jullie gaan scheiden? Het liefst gaan jullie uit elkaar zonder te veel gedoe en zonder een hoog prijskaartje. Maar hoe doe je dat?

Scheiden zonder gedoe doe je online via Snel Samen Scheiden! Met een pakket en een vaste prijs gaan jullie uit elkaar zonder achteraf voor financiële verrassingen te staan.

Snelle afronding

Online scheiden via Snel Samen Scheiden gaat heel eenvoudig. In zes snelle, duidelijk stappen zijn jullie uit elkaar. Kunnen jullie vlot afspraken maken en vullen jullie de formulieren snel in, dan kan de scheiding al binnen drie tot zes weken rond zijn!

scheiding aanvragen Rotterdam

Scheiden met pakket

Het traject begint met het kiezen van het juiste pakket. Wij hebben een pakket voor ongehuwden met kinderen, ongehuwden zonder kinderen, gehuwden met kinderen en gehuwden zonder kinderen. Na de keuze van het juiste pakket sturen wij de formulieren digitaal naar jullie toe. Jullie vullen alles in en sturen het online aan ons terug.

Aan de hand van de antwoorden stellen wij de processtukken op. Deze nemen jullie nog een keer digitaal door. Als alles akkoord is komen jullie naar één van onze kantoren. Snel Samen Scheiden heeft kantoren door heel Nederland, dus ook in de buurt van Rotterdam. Op kantoor worden alle stukken ondertekend. Daarna dienen wij het verzoek voor de scheiding in bij de rechtbank. Dit mag alleen gedaan worden door een advocaat. Het is ook de enige keer dat een advocaat in het echtscheidingstraject langs komt. Verder blijft deze aan de zijlijn staan. Dat scheelt behoorlijk in de kosten.

Hoe snel kun je scheiden online

Online jullie scheiding aanvragen in Rotterdam

Als de echtscheiding is goedgekeurd  zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente. Daarna zijn jullie officieel gescheiden.

Een scheiding aanvragen in Rotterdam doe je heel eenvoudig online via Snel Samen Scheiden! Daarmee weet je zeker dat je snel en eenvoudig door het echtscheidingstraject loopt zonder iets te vergeten.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek