Scheiding aanvragen online


Scheiding aanvragen online | De snelste manier om uit elkaar te gaan

Het vlot niet meer tussen je partner en jou. De relatie wordt getekend door miscommunicatie, ruzie en steeds vaker een verschillende mening. Dan is het beter om ieder jullie eigen weg te gaan. Je gaat eens zoeken op internet en komt al snel tot de conclusie dat online uit elkaar gaan het snelste en meest voordelig is. Maar hoe doe je dat, een scheiding aanvragen online?

Met Snel Samen Scheiden ga je eenvoudig en soepel online uit elkaar. Door online een scheiding aan te vragen hoef je geen scheidingstraject te volgen met een advocaat en hoef je niet regelmatig naar een kantoor te komen om te overleggen. Je doet alles vanuit huis. Vlot het echt niet meer tussen jou en je partner, dan kan je alle formulieren ook afzonderlijk van elkaar invullen.

scheiding aanvragen online

Online scheiding aanvragen met een pakket

Met Snel Samen Scheiden ga je uit elkaar met een pakket. Dit pakket kies je op onze website. Wij sturen vervolgens alle documenten online toe, jullie vullen alles in en sturen het digitaal terug. Wij stellen de processtukken op en zenden deze nog een keer aan jullie zodat jullie alles door kunnen nemen. Is alles akkoord dan komen jullie eenmalig naar een van de kantoren van Snel Samen Scheiden. Wij hebben kantoren in veel grote plaatsen in Nederland. Op kantoor ondertekenen jullie de stukken, die wij vervolgens indienen bij de rechtbank.

Scheiden via internet

Snel en soepel uit elkaar

Na goedkeuring door de rechtbank zorgen wij ook voor de inschrijving van de scheiding bij jullie gemeente. Als jullie samen snel tot afspraken kunnen komen en de formulieren vlot invullen kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken gescheiden zijn.

Online een scheiding aanvragen bij Snel Samen Scheiden betekent soepel, professioneel en vlot uit elkaar gaan!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek