Scheiding aanvragen Haarlem


Scheiding aanvragen in Haarlem?
Dat doe je online via Snel Samen Scheiden

Woon je in Haarlem en wil je scheiden van je partner? De periode rond de scheiding van lastig zijn. Alle beslissingen die je moet nemen, spullen die je moet verdelen, de emoties kunnen soms hoog oplopen. Dan zit je niet te wachten op een ingewikkeld scheidingstraject. Het liefst wil je dat iemand je bij de hand neemt en je door het traject loodst. Dan weet je zeker dat je niets vergeet of over het hoofd ziet.

Een online scheiding aanvragen in Haarlem is de ideale oplossing. Omdat jullie uit elkaar gaan aan de hand van een pakket weet je zeker dat je alles in de scheiding goed regelt en niets vergeet. Bovendien heeft een pakket een vaste prijs. Je hebt dus geen financiële verrassingen achteraf. Omdat jullie maar één keer naar kantoor gaan scheelt het ook in reistijd en -kosten.

snelle scheiding aanvragen

Compleet traject

Wij sturen je aan de hand van het gekozen pakket alle formulieren toe die jullie in moeten vullen. Daarbij zit een lijstje van eventuele stukken die je aan moet vragen, bijvoorbeeld bij de gemeente. Op die manier weet je zeker dat jullie niets vergeten. Samen maken jullie afspraken over de verdeling. Hebben jullie kinderen? Dan maken jullie ook afspraken over de kinderen, die worden opgetekend in het ouderschapsplan.

Scheiding aanvragen Haarlem

Kantoor

Wij stellen de processtukken voor jullie op. Deze nemen jullie nog een keer door om te kijken of alle afspraken daar goed in staan. Zijn jullie akkoord dan maken jullie een afspraak op kantoor. Dit is ook de enige keer dat jullie naar een kantoor hoeven te komen. Wij hebben locaties door heel Nederland. Als jullie een scheiding aanvragen in Haarlem zit er dus ook een kantoor bij jullie in de buurt.

Op kantoor tekenen jullie de stukken. Daarna regelen wij de rest voor jullie. Wij dienen de processtukken in bij de rechtbank. Als deze zijn goedgekeurd schrijven wij de echtscheiding in bij jullie gemeente.

Online scheiding aanvragen Haarlem

Een scheiding aanvragen in Haarlem doe je eenvoudig online via Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek