Scheiding aanvragen Enschede


Scheiding aanvragen Enschede?
Dat doe je via Snel Samen Scheiden!

Hebben jullie besloten uit elkaar te gaan? Dan moet er veel geregeld worden. Jullie moeten onderlinge afspraken maken, spullen en geld moeten verdeeld worden en als jullie kinderen hebben moeten daar goede afspraken over gemaakt worden. Jullie zitten niet te wachten op een ingewikkeld echtscheidingstraject waarbij je steeds om de tafel zit met een advocaat. Te veel gedoe, en bovendien hangt daar een aardig prijskaartje aan.

Dus gaan jullie online uit elkaar via Snel Samen Scheiden. Online uit elkaar gaan doe je voornamelijk vanuit huis. Je hoeft maar één keer naar kantoor te komen. Bovendien komt er bijna geen advocaat aan te pas, waardoor online uit elkaar gaan ook nog eens voordelig is.

Scheiding aanvragen Enschede

Online pakket

Een scheiding aanvragen in Enschede doe je dus online. Eerst kies je het juiste pakket. Wij hebben een pakket voor ongehuwden zonder kinderen, ongehuwden met kinderen, gehuwden met kinderen en gehuwden zonder kinderen. Twijfelen jullie of online uit elkaar gaan bij jullie situatie past? Doe dan eerst de gratis test op onze website. Blijkt dat het niet goed bij jullie past, bijvoorbeeld omdat jullie niet meer met elkaar willen praten? Dan kunnen wij een professional uit ons netwerk aanraden die jullie tijdens het proces kan begeleiden.

online scheiding regelen

Alles goed geregeld bij een scheiding aanvragen in Enschede

Na het kiezen van een pakket sturen wij jullie digitaal de formulieren toe die jullie invullen en online terug sturen. Aan de hand van de antwoorden stellen wij de processtukken op. Deze nemen jullie nog een keer door om te zien of alles klopt en of jullie nog steeds achter de afspraken staan. Bij akkoord komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren. Wij hebben kantoren door heel Nederland, ook voor het aanvragen van een scheiding in Enschede zit dus een kantoor in de buurt.

Daarna sturen wij alles naar de rechtbank. Bij akkoord zorgen wij voor de intekening bij de gemeente. Een scheiding aanvragen in Enschede doe je eenvoudig online bij Snel Samen scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek