Scheiding aanvragen Den Haag


Scheiding aanvragen Den Haag?
Ga online uit elkaar!

Scheiden kan best een lastig traject zijn. Oplaaiende emoties, beslissingen die jullie samen moeten nemen, afspraken die gemaakt moeten worden. Dan zit je niet te wachten op een ingewikkeld echtscheidingstraject waar vaak nog een fors prijskaartje aan hangt ook. Dus ga je een online scheiding aanvragen in Den Haag. Als je online uit elkaar gaat weet je waar je financieel aan toe bent, wordt het hele echtscheidingstraject al voor je uitgezet en hoef je geen lastige gesprekken met een advocaat te voeren om afspraken te maken.

Vast pakket

Snel Samen Scheiden heeft vaste pakketen. We hebben een pakket voor gehuwden met kinderen en gehuwden zonder kinderen, voor ongehuwden zonder kinderen en ongehuwden met kinderen. Ieder pakket heeft een vaste prijs. Wil je weten wat het beste bij jullie situatie past of wil je eerst zeker weten of online uit elkaar gaan wel een goed idee is voor jullie? Doe dan de gratis online test op onze website.

Echtscheiding aanvragen Den Haag

Uitgezet traject

Als jullie het pakket gekozen hebben sturen wij de formulieren die jullie in moeten vullen digitaal naar jullie toe. Na het invullen sturen jullie deze online weer terug. Op die manier hoef je dus alleen maar de vragen en verzoeken te volgen en weet je zeker dat je niets vergeet. Als wij alle formulieren ontvangen hebben stellen wij de processtukken op. Deze nemen jullie thuis nog een keer door, waarna jullie bij akkoord naar één van onze kantoren komen om alles te ondertekenen. Wij sturen alles dan naar de rechtbank. Is de rechtbank akkoord, dan zorgen wij voor de intekening bij de gemeente.

scheiding aanvragen

Geen advocaat

Tijdens bijna het hele traject is geen advocaat nodig. Dat scheelt dus veel in de kosten! Alleen op het einde komt de advocaat even om de hoek kijken. Een advocaat is namelijk de enige persoon die de processtukken mag indienen bij de rechtbank.

Ook een scheiding aanvragen in Den Haag? Maak het jezelf makkelijk en ga online uit elkaar met Snel Samen Scheiden!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek