Scheiding aanvragen Amsterdam


Scheiding aanvragen Amsterdam?
Online regel je alles vlot en soepel!

Wonen jullie in Amsterdam of omgeving en hebben jullie besloten te scheiden? Ga dan online uit elkaar met Snel Samen Scheiden! Online uit elkaar gaan betekent dat je niet vastzit aan een lokaal kantoor, maar (bijna) alles vanuit huis kunt regelen. Bovendien gaat online uit elkaar gaan vlot en is het voordelig.

Bij een scheiding komt er al genoeg op je af. Een lange checklist van alle dingen die je moet regelen, de spullen die jullie moeten verdelen, de afspraken die je samen moet maken over bijvoorbeeld de kinderen, huisdieren en de woning. Dan zit je niet te wachten op ellenlange gesprekken met advocaten aan de tafel, waar bovendien een stevig prijskaartje aan hangt. Als je online uit elkaar gaat hoeft dat ook niet.

online echtscheiding aanvragen kosten

Online scheiding aanvragen Amsterdam

Omdat je uit elkaar gaat met een pakket hoef je zelf geen checklist af te vinken. Het enige dat je hoeft te doen is de stappen te volgen en de formulieren in te vullen die wij je opsturen. En dat kan allemaal online. Als jullie de formulieren hebben ingevuld en opgestuurd stellen wij aan de hand daarvan de processtukken op. Deze sturen we jullie digitaal toe zodat jullie alles een keer door kunnen lezen om te zien of alle afspraken goed opgetekend zijn.

scheiding aanvragen Amsterdam

Altijd een kantoor in de buurt

Bij akkoord op de processtukken komen jullie eenmalig naar kantoor om de stukken te ondertekenen. Dit is ook de enige keer dat jullie naar kantoor hoeven te komen. Onze kantoren zitten door heel Nederland, ook als jullie een scheiding aanvragen in Amsterdam zitten we bij jullie in de buurt.

Na akkoord sturen wij de processtukken naar de rechtbank. De rechter beslist over de aanvraag. Dit duurt twee tot drie weken. Bij akkoord zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek