Scheiden


Willen jullie scheiden zonder gedoe?
Met Snel Samen Scheiden gaan jullie eenvoudig online uit elkaar!

Soms blijkt dat een relatie niet de rozengeur en maneschijn meer is van jaren eerder. De relatie wordt getekend door ruzie, onbegrip en lange periodes van zwijgen. Dan is het tijd om uit elkaar te gaan. Als jullie zonder veel gedoe en tegen een voordelig tarief uit elkaar willen gaan kiezen jullie voor online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden.

Online uit elkaar gaan via Snel Samen Scheiden is heel eenvoudig. Wij hebben pakketten voor gehuwden en ongehuwden, met en zonder kinderen. Er zit voor (bijna) iedere situatie een geschikt pakket bij. Onze pakketten hebben een vaste prijs. Jullie weten dus altijd waar jullie aan toe zijn en komen niet voor verrassingen achteraf te staan.

Scheiden

Uit elkaar met een pakket

Hebben jullie een pakket gekozen dan sturen wij de formulieren, die jullie digitaal invullen en terug sturen. Jullie kunnen alles samen invullen, of apart als jullie niet meer face to face met elkaar willen praten. Aan de hand van de antwoorden de processtukken op. Deze nemen jullie thuis nog een keer door om te kijken of alles klopt en jullie achter alle afspraken staan. Bij akkoord komen jullie eenmalig naar één van onze kantoren om alles te ondertekenen. Wij hebben kantoren door heel Nederland. Er zit dus altijd een kantoor bij jullie in de buurt.

Hoe snel kun je scheiden online

Vlot scheiden

Na ondertekening dienen wij het verzoek tot echtscheiding in bij de rechtbank. Bij de Nederlandse wet is bepaald dat dit alleen door een advocaat gedaan mag worden. Dit is ook het enige moment dat een advocaat om te hoek komt kijken. Dit scheelt in kosten en maakt online scheiden voordeliger dan ‘traditioneel’ uit elkaar gaan. Als de rechtbank het verzoek tot scheiden heeft goedgekeurd zorgen wij voor de inschrijving bij de gemeente.

Als jullie de afspraken vlot samen maken en de formulieren snel ingevuld terug sturen kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken gescheiden zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek