Scheiden zonder inkomen


Scheiden zonder inkomen
Financiële ruimte bij Snel Samen Scheiden

Een scheiding kan een zware financiële last met zich meebrengen, vooral als een van de partners momenteel geen inkomen heeft. Bij Snel Samen Scheiden begrijpen we dat financiële zorgen het proces van scheiden kunnen verzwaren. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen aan, inclusief de mogelijkheid van gespreid betalen.

Duidelijkheid in Kosten

Onze transparante aanpak begint met vaste prijspakketten. Dit betekent dat jullie van tevoren weten wat de kosten van de scheiding zullen zijn, zonder verrassingen achteraf. Deze duidelijkheid biedt een stabiele basis in een tijd waarin veel verandert.

Scheiden op afbetaling

Pakketten voor diverse situaties

Elke scheiding is uniek, daarom bieden we vaste pakketten die zijn afgestemd op verschillende omstandigheden:

  1. Beëindiging samenleving zonder kinderen: Dit pakket is ideaal voor stellen zonder minderjarige kinderen die hun scheiding snel en betaalbaar willen regelen.
  2. Beëindiging samenleving met kinderen: Voor stellen met minderjarige kinderen, waarbij we extra aandacht besteden aan de belangen van de kinderen en de complexiteit van de situatie.
  3. Gehuwd zonder kinderen: Gehuwde stellen zonder minderjarige kinderen kunnen hun scheiding snel en voordelig afronden met dit pakket.
  4. Gehuwd met kinderen: Dit pakket is ontworpen voor gehuwde stellen met minderjarige kinderen, waarbij we zowel de belangen van de ouders als die van de kinderen serieus nemen.
Scheiden zonder inkomen

Scheiden zonder inkomen?
Betaal in termijnen

Als scheiden zonder inkomen financiële uitdagingen met zich meebrengt, biedt CreditClick een uitkomst. Het stelt jullie in staat om de kosten van de scheiding in termijnen te betalen, met een maandbedrag dat past bij jullie financiële situatie. Dit is ideaal als het totaalbedrag nét even niet uitkomt.

Hoe werkt het?

Het proces van gespreid betalen via CreditClick is eenvoudig. Nadat jullie een vrijblijvende offerte hebben ontvangen en akkoord zijn gegaan met de opdracht, kunnen jullie kiezen om het volledige bedrag in termijnen te voldoen. Dit biedt jullie de flexibiliteit om de financiële last van de scheiding op een beheersbare manier te dragen.


Scheiden zonder inkomen hoeft niet onoverkomelijk te zijn

Bij Snel Samen Scheiden begrijpen we dat het leven niet altijd volgens plan verloopt. Gespreid betalen is een service die we bieden om jullie financiële ruimte te geven in een periode van verandering. Het maakt scheiden zonder inkomen toegankelijk en draagbaar, zodat jullie je kunnen richten op de emotionele en praktische aspecten van het proces.

Met onze flexibele benadering en de mogelijkheid om te betalen in termijnen, streven we ernaar om dit proces voor jullie zo soepel en toegankelijk mogelijk te maken.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek