Scheiden zonder advocaat


Scheiden zonder dure advocaat

Scheiden zonder advocaat

Advocaten zijn opgeleid om te procederen. Is er geen conflict, dan creëren zij er wel een om zo een procedure te kunnen starten bij de rechtbank. Hoe meer uren de advocaten aan een zaak kunnen besteden, hoe meer uren zij in rekening brengen.

Bij snel samen scheiden is er enkel een advocaat nodig die ervoor zorgt dat de processtukken bij de rechter komen. Wij werken met diverse bekende advocatenkantoren in heel Nederland. De advocaatkosten en ook het griffierecht zijn inbegrepen in de pakketten die worden aangeboden. Wij stellen voor jou en je ex-partner de processtukken op. Jullie hoeven dat niet zelf te doen. Ook zorgen wij ervoor dat de zaak volledig wordt behandeld bij de rechtbank, zodat de rechter de scheiding kan uitspreken.

Scheiding aanvragen zonder advocaat

Kan iedereen scheiden zonder advocaat?

Snel Samen Scheiden zorgt ervoor dat de volledige echtscheidingsprocedure van A-tot-Z wordt afgewikkeld. Wij helpen jou en je ex-partner met het opstellen van een echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Ook zorgen wij ervoor dat de processtukken worden ingediend bij de rechtbank. De rechter zal vervolgens de scheiding uitspreken en een echtscheidingsbeschikking geven. Jij en je ex-partner hoeven hiervoor niet naar de rechtbank. Daarom hoeven jullie geen advocaat in de arm te nemen. Snel Samen Scheiden biedt diverse pakketten aan.

Scheiding aanvragen zonder advocaat

Bij Snel Samen Scheiden kun je een echtscheiding aanvragen zonder contact met een advocaat. Nadat je een pakket hebt gekozen, ontvang je van ons een e-mail. Twijfel je over welk online pakket het beste bij je past? Neem dan gratis contact op met één van onze medewerkers.

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek