Scheiden, wat nu?


Jullie gaan scheiden, wat nu?

Jullie hebben besloten dat het beter is dat jullie gaan scheiden. Nu dat besluit eenmaal genomen is, is het tijd om uit te zoeken hoe een scheidingstraject precies in zijn werk gaat. Als je zoekt op Google zie je verschillende mogelijkheden. Je komt onder meer de woorden ‘advocaat’ en ‘rechtbank’ tegen. Dat klinkt lastig en ingewikkeld, en daar heb je helemaal geen zin in.

Je hoeft het jezelf helemaal niet moeilijk te maken met advocaten en een bezoek aan de rechtbank. Dit komt meestal alleen voor bij een vechtscheiding, als beide partners niet tot overeenstemmingen komen of zelfs helemaal niet meer met elkaar willen praten.

 

snelle scheiding aanvragen

In goede harmonie

De meeste echtscheidingen verlopen in goede harmonie. Kunnen jullie goed onderling afspraken maken? Dan kies je voor online uit elkaar gaan met Snel Samen Scheiden. Bij ons gaan jullie uit elkaar aan de hand van een pakket, en regelen jullie het meeste vanuit huis.

Op kantoor tekenen

Als je online uit elkaar gaat hoef je maar één keer naar een kantoor van Snel Samen Scheiden te komen voor het ondertekenen van de processtukken. Daar voor hebben jullie alle formulieren thuis al ingevuld, aan ons gestuurd en de opgestelde stukken thuis nog een keer gecontroleerd. Online uit elkaar gaan scheelt daarmee veel tijd en reiskosten.

scheiden wat nu

Bijna geen advocaat

Bij iedere echtscheiding is even een advocaat nodig. Dit komt omdat in Nederland alleen een advocaat de processtukken mag indienen bij de rechtbank. Omdat er verder geen advocaat nodig is bij online uit elkaar gaan scheelt dit ook in de prijs. Onze pakketten hebben vaste prijzen, zodat je nooit voor financiële verrassingen achteraf komt te staan.

Scheiden, wat nu?

De vraag ‘scheiden, wat nu?’ is heel eenvoudig te beantwoorden. Ga naar de website van Snel Samen Scheiden, kies het pakket dat bij jullie situatie past en regel alles vanuit huis. Vullen jullie alles vlot in, dan kunnen jullie al binnen drie tot vijf weken uit elkaar zijn!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek