Scheiden wat moet ik regelen


Scheiden, wat moet ik regelen?

Bij een echtscheiding moet je veel regelen. Omdat er vaak ook emoties meespelen bij een scheiding kan het zijn dat jullie iets vergeten. Daarom is het handig te scheiden met een pakket. Met een pakket wordt het scheidingstraject voor je uitgestippeld en hoef je zelf niet achter alle informatie aan die je nodig hebt om uit elkaar te gaan.

De eerste vraag die je vaak stelt bij scheiden: wat moet ik regelen? kan je helemaal los laten als je uit elkaar gaat via Snel Samen Scheiden. Dat geeft veel rust. Bovendien kan je (bijna) alles online regelen. Je hoeft maar één maal naar kantoor te komen om alle documenten te ondertekenen. De rest doe je digitaal.

 

scheiden wat moet ik regelen

Scheiden in een paar eenvoudige stappen

Stap één is het kiezen van een pakket dat helemaal past bij jullie situatie. Je kan op onze website een gratis online test doen om te kijken welk pakket dat is.

In de tweede stap vul je de documenten in die wij digitaal toegestuurd hebben. Dan kan je samen met je partner doen, of afzonderlijk van elkaar.

Stap drie nemen wij voor onze rekening. Wij verwerken de aangeleverde gegevens en stellen de processtukken op.

online scheiding regelen

In de vierde stap sturen wij de concept stukken naar jullie op zodat jullie alles rustig na kunnen lezen.

Stap vijf betekent dat jullie naar één van onze kantoren komen om de processtukken te ondertekenen.

En bij de zesde en laatste stap sturen wij de stukken naar de rechtbank en schrijven wij de echtscheiding officieel in bij de gemeente als deze door de rechtbank is goedgekeurd.

Scheiding snel geregeld

Wat je moet regelen voor een scheiding hoeft dus helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met Snel Samen Scheiden zijn jullie vlot en zonder geen gedoe uit elkaar binnen drie tot vijf weken!

Is online scheiden geschikt voor jouw situatie?

Willen jullie snel scheiden? Dat kan! Al binnen 3 à 5 weken kan alles geregeld zijn.

Doe de gratis test Gratis gesprek
Meer weten over online scheiden? Gratis gesprek